banner108
Öne Çıkanlar Gönyeliye acımadı (61) Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sapsızoğlu Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Baf açtı, Y.Boğaziçi kapadı..! (2-2)
banner98

 






Stat: Dr. Fazıl Küçük Stadı                                                                        
Hakemler: Mehmet Malek, Ferhat Tuna, Halil Erdem Canoğlu                                                 
Yeni Boğaziçi: Ersoy, Ramadan, İsmail, Ousmane, Nodar (dk.73 Kemal), Ahmet, Zübeyir, Mehmet (dk.69.Mustafa İnanç), Talat, Haşim (dk.84 Hakan), Burçin  
Baf Ülkü Yurdu: Erdoğan, Mustafa, Arif (dk.68.Berk) , Joseph, Felix, Lawal, Ahmet (dk.89 Hüseyin ), Fikri, Azat, İltaç(dk.68.Hasan ), Hüseyin Hürben       
Goller: 19, 32.Dk Azat(BÜY), 48.Dk Ahmet, 59.Dk Haşim(Yeni Boğaziçi)



5.dakikada soldan İsmail’in ortasına Ahmet iyi bir kafa vuruşu yaptı, kaleci Erdoğan topu iki hamlede önledi.

19.dakikada Baf Ülkü Yurdu’nun kullandığı korner atışında karambolde topa en son Azat vurdu ve topu filelere gönderdi.0-1.

32.dakikada ani gelişen Baf Ülkü Yurdu atağında Felix kaleci ile karşı karşıya kaldı, vuruşunda top defans oyuncularına çarparak auta çıktı. Korner atışından gelen topa Azat iyi bir kafa vuruşu yaparak topu filelere gönderdi.0-2.  


48.dakikada Yeni Boğaziçi farkı bire indirdi. Soldan İsmail’in yaptığı ortaya Ahmet iyi bir kafa vuruşu yaparak topu filelere gönderdi.1-2.

59.dakikada Yeni Boğaziçi’nin kullandığı serbest atışında Haşim’in vuruşunda top filelere gitti.2-2.

76.dakikada Baf Ülkü Yurdu atağında Hasan’ın soldan ortasında Berk müsait pozisyonda topa çok kötü vurarak takımını mutlak bir golden etti.

77.dakikada yine Baf Ülkü Yurdu atağında Felix kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top direğin dibinden auta çıktı.

82.dakikada Baf Ülkü Yurdu antrenörü Niyazi Özekmekçi itirazlarından dolayı hakem tarafından saha dışına gönderildi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75