banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Ocak
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

AYTEN SURURİ TENİS TURNUVASINDA ŞAMPİYONLAR BELİRLENİYOR..!
banner98





        Tenis turnuvasında Ayten Sururi’nin arkadaşları ve tenis severlerin ilgi gösterdiği 80 sporcudan oluşan geniş katılım ile devam ediyor. Turnuvaya 18-30 yaş bayanlar, erkekler, 30 yaş üstü  bayanlar, erkekler, çift bayanlar, erkekler olmak üzere toplam  6  kategori  mücadele ediliyor.

Turnuvada 18-30 yaş bayanlar ve erkeklerde, 30 yaş üstü  bayanlar ve erkeklerde, çift bayanlar ve çift  erkeklerde finale yükselen takımlar belli oldu. 3.Dr.Ayten Sururi tenis anı turnuvasında yarı finale maçlarında 30 yaş üstü bayanlarda İpek Uzunoğlu-Çinel Erya arasında oynanan yarı final maçında İpek Uzunoğlu Betül Gürel-Mine Altay arasında oynanan yarı finale karşılaşmasını kazanan Mine Altay rakibini mağlup ederek finale yükseldi. 30 yaş üstü bayanlarda İpek Uzunoğlu ile Mine Altay finalde mücadele edecek. 30 yaş üstü erkekler ise Melih Eyüpoğlu-Erman Faydalı arasında oynana yarı final maçında Melih Eyüpoğlu finale yükselirken, Aydın Kayol-Hasan Maydon arasındaki mücadelenin galibi Aydın Kayol olarak finale yükseldi.



30 yaş üstü erkekler ise Melih Eyüpoğlu-Aydın Kayol finalde mücadele edecek. Turnuvada 18-30 yaş bayanlar yarı final maçında Selma Gürani-Asya Özhan arasındaki maçın galibi Selma Gürani olurken, Sultan Nazif-Nika Farakh Eslamlu mücadelesinin galibi ise Sultan Nazif olarak finale yükseldi. 18-30 yaş erkekler yarı finalinde Sorush Hamini-Ariya Jaberi maçından Ariya Jaberi, Amir Cihan-Ali Güneyli maçından Amir Cihan kazanarak finale yükseldi. Çift erkeler yarı finalinde Çağın/Maydon-Ariya/Pouya maçından Ariya/Pouya çifti, Aydın/Avni-Melih/Erman maçından Melih/Erman kazanarak finale yükselen taraf oldu. Çift bayanlarda ise İpek/İpek ile Nika/Elnaz maçından İpek/İpek çifti, Elina/Asya, Sultan/Selma maçından ise Sultan/Selma galip gereler finale yüksel ekipler oldu. 3.Dr.Ayten Sururi tenis anı turnuvasın final karşılaşmaları ile tamamlanacak.  


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75