banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MAĞUSA TÜRK GÜCÜ - YENİ BOĞAZİÇİ : (4-0) İskele Şampiyonluk yürüyüşünde..!(2-1) Kazanmak istiyorlar Ralli
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Aytaç “Yeni bir serinin başlangıcını yapmak istiyoruz”
banner98




K-Pet birinci ligin doğu temsilcisi Mormenekşe hafta sonu deplasmanda oynayacağı Girne Halk Evi karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. 11 hafta sonunda topladığı 19 puanla beşinci sırada bulunan Mormenekşe, Girne Halk Evi deplasmanından galibiyetle dönmeyi planlıyor.

Girne Halk Evi deplasmanından galibiyetle dönmeyi hedeflediklerini belirten Teknik Direktör Bülent Aytaç, zorlu rakipleri karşısında iyi sonuç alacaklarına inandığını belirtti.

GHE ligin iyi takımı

Ligin on ikinci haftasında deplasmanda Girne Halk Evi ile karşılaşacak olan Mormenekşe’de Teknik Direktör Bülent Aytaç verdiği demeçte, Hamitköy karşılaşmasında elde ettikleri galibiyetle yarışa yeniden geri döndüklerini belirtti. Hamitköy karşısında doğru sayılarının fazlalığını ön plana çıkaran Aytaç, elde ettikleri galibiyetin iyi oyunları sonrası önemli olduğunu vurguladı.

Bu hafta ligin iyi ve dirençli takımı olan Girne Halk Evi karşısında Mormenekşe galibiyetini taçlandırma yanında, yeni bir serinin başlangıcını hedeflediklerini söyleyen Mormenekşe Teknik Direktörü Bülent Aytaç, Hamitköy karşısında sergiledikleri performansı Girne Halk Evi karşısında devam ettirmeleri durumunda iyi sonuç alabileceklerine dikkat çekti.


Kayıpları değerlendirdik


Ligde on birinci hafta geride kalırken 4 mağlubiyet 1’de beraberlikleri bulunduğuna dikkat çeken Mormenekşe Teknik Direktörü Bülent Aytaç, yaşanan kayıplarının 3’ünün sentetik sahada olmasına dikkat çekti. Görneç, Gönyeli ve Maraş ile deplasmanda sentetik zeminde karşılaştıklarını ve puanın kaybının büyük kısmını burada yaşadıklarını aktaran Aytaç, takımının iyi eminde kaliteli ve etkili futbol oynadığını vurguladı.

Bu haftaki Girne Halk Evi deplasmanının yine bu denli güzel zeminde oynanacağını hatırlatan Bülent Aytaç, rakiplerinin de iyi ve kaliteli ayaklardan oluştuğunu bu sebeple kaliteli bir maç gününün sporseverleri beklediğini söyledi. Mormenekşe olarak üst tarafta kalma adına Girne Halk Evi karşısında kazanma düşünceleri olduğunu hatırlatan Bülent Aytaç, 4 idmanla hazırlanacakları karşılaşma öncesi Turgut ve Fetin’in aralarında olamayacağını sözlerine ekledi.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75