banner108
Öne Çıkanlar Hamitköy Cumhuriyet Kupası Oynanıyor.. Kortta Başbakanlık Kupası.. Başkentte 4ledi.. (24) Doğan Türk BirliğiMerit Alsancak Yeşilova Maçı Yarına Ertelendi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Aytaç; “Tüm camiamızı maça bekliyoruz”
banner98

Aytaç’ın açıklamaları şöyle; “Küçük Kaymaklı halkı neçe zor dönemlerden geçmiş, savaşlar ve acılar yaşamıştır. Bugünlere gelinirken çok meşakatli yollardan geçmiş çok şehitler vermiştir.

1951 yılında merhum Ali Kani Kanol önderliğinde kurulun bu büyük birliği kurda kuşu yem yetmeyeceğimizi herkesin bilmesi gerekir.

Küçük Kaymaklı sadece bir kulüp değil büyük bir camiadır. Kimler gelip geçmedi ki bu büyük camiadan. Eski hırs eski istek ve azimle takımımızı hak ettiği yerlere taşımak boynumuzun borcudur.

Bugünkü maça tüm camiamızı davet ediyorum. İçimizdeki sönmeyen Kaymaklı sevgisi tüm camiaya birlik ve beraberlik getirsin. Unutma başka Kaymaklı yok”.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75