banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Aytaç; Süper Lig için yola çıkıyoruz..!
banner98

 




21 Haziran tarihinde başladıkları hazırlık dönemini geride bıraktıklarını ve artık ligin ilk maçı olan Doğancı deplasmanına odaklandıklarını söyleyen Bülent Aytaç, iyi ve kaliteli kadroları ile yola çıkmaya hazır olduklarını söyledi.


Sezon öncesi kafalarında oluşturdukları ideal kadroya sahip olduklarını da belirten Mormenekşe Teknik Direktörü Bülent Aytaç, disiplinli ve takım ruhu olarak iyi noktada olduklarını söyledi.

Büyük ve zorlu bir maratona başlayacaklarını bu nedenle kadroyu geniş ve alternatifli tuttuklarının altını çizen Aytaç, süper lige dönüş adına Mormenekşe olarak iyi bir yapı oluşturduklarını söyledi.

Bu süreçte yönetim ve başkanın da takıma ciddi ve önemli olanaklar sağladığını aktaran Bülent Aytaç, lige başlayacakları Doğancı deplasmanında iyi bir başlangıç hedefleri olduğunu söyledi.

Tüm plan ve programlarının hedefledikleri gibi gittiğini ifade eden Mormenekşe Teknik Direktörü Bülent Aytaç, zorlu maratonda az hata yaparak hedeflerine ulaşmak istediklerini sözlerine ekledi.

 

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75