banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Sporun Nabzı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Aytaç; “6 Puanlık Maç”
banner98
 




Geçtiğimiz hafta Görneç deplasmanında aldıkları mağlubiyeti değerledirerek röportajımıza başlayan Mormenekşe Teknik Direktörü Bülent Aytaç, Görneç karşısında kötü oyunla kötü bir mağlubiyet aldıklarını, kötü oynamalarına rağmen birçok gol pozisyonundan yararlanamadıkları için mağlup olduklarını belirtti. Mağlubiyetin kendilerinde Cumartesi ve Pazar günü etki yaptığını belirten Aytaç, Pazartesi gününden itibaren tamamen Görneç maçını unutup, Dumlupınar karşılaşmasına hazırlandıklarını belirtti.

“Dumlupınar maçını çıkış maçı olarak görüyoruz”

Görneç karşılaşmasını unutup hafta boyunca yaptıkları 4 antreman ile Dumlupınar maçına hazırlandıklarını ifade eden Mormenekşe Teknik Direktörü Bülent Aytaç, Dumlupınar karşılaşmasını çıkış maçı olarak gördüklerini belirtti. Moral ve motivasyonlarını tamamen Dumlıpınar maçına çevirdiklerini belirten Aytaç, Dumlupınar’ın ligin iyi takımlarından olduğunu ilk 6 haftada iyi bir istikrar yakaladıklarını fakat onların da düşüşte olduğunu ve kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları bu karşılaşmayı kazanmak istediklerini belirtti.

“Turgut ve Ali Bayır forma giyebilecek”

Mormenekşe Teknik Direktörü Bülent Aytaç, sakatlığı bulunan Ali Bayır’ın durumunun iyi olduğunu ve bu karşılaşmada görev alabileceğini, Mormenekşe’nin skora katkı sağlayan en önemli oyuncusu olan Turgut Kaçar’ın da 3 haftalık cezasının sona erdiğini ve bu karşılaşmada forma giyebileceğini aktardı. Aytaç, Ali Bayır ve Turgut’un bu hafta takımdaki yerlerini alacaklarını, bu yüzden eksik veya cezalı oyuncularının bulunmadığını, tam kadro olarak Dumlupınar karşılaşmasına hazırlandıklarını belirtti.

“ Deyim yerinde ise 6 puanlık maç”

Mormenekşe Teknik Direktörü Bülent Aytaç, kendi sahalarında karşılaşacakları Dumlupınar karşılaşmasını kesinlikle kazanmaları gerektiğini yinelerken, bu karşılaşmanın tam anlamıyla 6 puanlık bir maç olduğunu, bu karşılaşmayı kim kazanırsa çok büyük bir avantaj elde edeceğini ve kendilerinin de bunun bilincinde hazırlandığını söyledi. Aytaç, inşallah herşeyin planladıkları gibi olacağını ve bu karşılaşmayı kazanacakların dile getiriken, dostça ve centilmence bir karşılaşma geçmesini dileyerek, spor servisimize bu röportaj için teşekkürlerini iletti.


RÖPORTAJ VE FOTOLAR: ALİ ELMAS

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75