banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor YDÜ Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Aysergi başkentte altın buldu..! (1-2)
banner98

 





Yer: Göçmenköy Sahası

Hakemler: KeremEran, Emre Çevikdal, Sabriye Atikoğlu, Serkan Durmaz

Göçmenköy: Okan, Salim, Doğuş (85’Mehmet Gezer), Mehmet Baykent, Umut, Cemal (60’Mustafa Ayker), Murat, Arda Özkan (75’ Ali Şahin), Arda Sözcü, Ender, Sabri

Yeni Boğaziçi: Ersoy, Ramadan, Mehmet Göreli, Talat (54’Mustafa Taşçıoğlu), İbrahim Gökova, Hüseyin, Ali, Ahmet, Tugay (55’Zübeyir), Deniz (86’Emin), İsmail

Goller: 34’Umut Özkan (Göçmenköy), 3’Deniz Tekerek, 83’Ramadan Ağdaç (Yeni Boğaziçi)


 Karşılaşmanın 3.dakikasında konuk ekip Yeni Boğaziçi, 1-0 öne geçti. Bu dakikada sağ kanatta topla buluşan Mehmet Göreli, topu iyi taşıdı ve içeriye çıkardı, arkadan gelen Deniz Tekerek düzgün bir vuruş yaparak takımını 1-0 öne geçirdi.



            Bu golden sonra ev sahibi ekip rakibinin üzerine gitmeye başladı ve 34.dakikada kornerden gelen topta kale içerisinde oluşan karambolde Umut Özkan topu filelere göndererek skoru dengeledi.


           
            İlk devre karşılıklı atılan 1’er golle 1-1 sona erdi. İkinci devrede arkasına rüzgarı alan Göçmenköy önemli ataklar geliştirse de pozisyonlardan yararlanamadı.



            Karşılaşmanın 83.dakikasında Yeni Boğaziçi takımı penaltı atışı kazandı. Atışı kullanan Ramadan Ağdaç, takımını yeniden öne geçirdi.



            Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Yeni Boğaziçi deplasmanda Göçmenköy’ü 2-1 mağlup ederek puanını 19’a yükselterek 3.sıraya yükseldi. Göçmenköy ise 17 puanda kaldı.

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75