banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Protokol İmzalandı.. Fotanın Bileği Bükülmüyor.. Mustafa Cengizin Ameliyatı Başarıyla Tamamlandı.. MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Aykut: “Şampiyonluk Neden Olmasın”..!
banner98

‘Şampiyonluk neden olmasın?’

Süper Lig ekiplerinden Lefke takım kaptanı Aykut Esmerarslan yeni sezon öncesi hazırlıkları değerlendirirken, bir yıllık aranın ardından ilk başta zorlandıklarını ancak şu an daha iyi bir çalışma sürecinde olduklarını belirtti.

Lefke yerli oyuncuların olduğu iyi bir takım

Yabancı kontenjanı bire düşmesine rağmen Lefke takımının yerli oyuncularının iyi olduğundan dolayı iyi bir takım olduklarına dikkat çeken Aykut Esmerarslan “Eski hocamız Toygar Davulcu’nun bizimle olması çok önemli. Üzerimizde çok emeği var. Şu an iyi çalışıyoruz” dedi.

Sıkıntılarımız var

Aykut zaman zaman iş hayatından dolayı sıkıntı yaşadıklarını belirterek “Fazla kilosu olan arkadaşlarımız var. Onlar da sıkıntı yaşıyor. Yine de elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Hazırlık maçları başlıyor. Bunun için de ayrıca heyecanlıyız” dedi.

Şampiyonluk neden olmasın?

Şampiyonluk konusunu da değerlendiren Kaptan Aykut Esmerarslan, “Lefke, birçok takım için zor bir deplasmandır. Yönetim ve taraftar olarak da iyi çalışırsak neden olmasın diye düşünüyorum.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75