banner108
Öne Çıkanlar Esentepe Hamitköyü Kasım ile Vurdu.. (12) Gönyeliye acımadı (61) Göçmeni Vura Vura Yıktı.. (24) Eksikler Terimi Düşündürüyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ayın futbolcuları, Ali Özbahar ve Mehmet Fuat..!
banner98

 



K-PET Birinci Lig’de ayın futbolcusu olarak Yalova’nın başarılı futbolcusu Ali Özbahar’ı seçildi. Yalova’nın son dört haftada aldığı dört galibiyete büyük kaktı koyan Ali Özbahar, son 2 haftada ise sağ bek oynamasına rağmen galibiyet gollerine imza atarak takımının başarısına büyük katkı koydu.

K-PET İkinci Lig’de ayın futbolcusu ise lig lideri Maraş’ın tecrübeli futbolcusu Mehmet Fuat olarak belirlendi. Mehmet Fuat, son dört haftada aldığı dört galibiyete büyük kaktı koyarken, orta sahada bir virtüöz gibi takımını yönetiyor.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu sağlık sponsoru olan ve futbolumuza önemli katkılar koyan Kolan British Hospital sponsorluğunda düzenlenen K-PET Birinci Lig ve K-PET İkinci Lig’de ayın futbolcuları ödül töreni bu akşam  saat 17:00’de Kolan British Hospital’da düzenlenecek olan törenle futbolculara verilecek.

Kolan British Hospital, K-PET Birinci Lig ve K-PET İkinci Lig’de ayın futbolcusu seçilecek olan futbolculara, “1 kişilik check up” hediye ediyor.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75