banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ayın Başarılı Antrenörleri ödüllendiriliyor..!
banner98
 



        Yeni başlayan futbol sezonunda ayın başarılı antrenörleri Nicosia Sporst ana sponsorluğunda ödüllendirilmesi için karar alan antrenörler derneği kriterler göre Ekim ayının başarılı antrenörlerini belirledi. Antrenörler Derneği yönetimi süper lig, 1.lig, 2.lig ve A2 genç takımlar antrenörlerinin dahil olduğu ayın başarılı antrenörlerini belirledi.

Nicosia Sporst ana sponsorluğunda Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği tarafından Ekim ayının ilk başarılı antrenörlerine ödülleri bu akşam saat 19:00 da ödülleri Dernek lokalinde veriliyor. 

 

K-Pet liglerimizde görev yapan ve ilk 6 hafta sonunda en başarılı olan antrenörlerimiz şöyle.

K-Pet Süper Lig

Bülent Aytaç (Lefke Teknik Direktörü)

K-Pet 1.Lig

Cemal Kır (Düzkaya Teknik Direktörü)

Not : 1.Lig lideri Girne Halk Evi teknik direktörü Mehmet Kemancıoğlu ligin ilk altı hafta sonunda en başarılı antrenörlerimizden olmasına rağmen Futbol Federasyonu disiplin kurulu tarafından 4 resmi müsabakada soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası almasından dolayı değerlendirmeye alınmadı.

K-Pet 2.Lig

Tayfun Kurtarıcıoğluları (A.Yeşilova Teknik Direktörü)

İlhan Kuş (Maraş Antrenörü)

A2 Süper Lig Gençler

Hasan Kargılı (Küçük Kaymaklı A2 Antrenörü)

A2 1.Lig Gençler

Derviş Dağman (Yalova A2 Teknik Direktörü)

A2 2.Lig Gençler

Özkan Gaziler (Türkmenköy A2 Antrenörü) 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75