banner108
Öne Çıkanlar Zokou ile tatlandı..! (2-4) Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Kartal sahaya iniyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Aygın “Şampiyonluk için kenetlendik”
banner98

Perşembe akşamı ligin ilk maçında ezeli rakibi Türk Ocağı ile karşılaşacak olan Doğan Türk Birliği’nde takım kaptanı Aydın Aygın, önemli maç öncesi spor servisine konuştu.

Şampiyonluğu özlediklerini söyleyen Aydın konuşmasına şöyle devam etti. “2 yıl önce olduğu gibi bu yıl da açılış maçını ezeli ve ebedi dostumuz Türk Ocağı ile yapıyoruz. Bu yıl hem kulüp için hem de benim için biraz daha farklı bir maç olacak. Kulübümüz adına aramıza katılan yeni arkadaşlarımıza bu derbinin bizler için ne kadar önemli olduğunu ve en iyi şekilde hazırlanmamız gerektiğin belirttim. Diğer taraftan uzun yıllar bizimle birlikte bu derbi heyecanını bizim tarafımızda yaşayan ve bu sene Türk Ocağı’na transfer olan arkadaşlarımızı da diğer tarafta görecek olmak duygusal anlamda biraz üzücü olacağını söylemeliyim fakat futbolu da güzel kılan tarafı bu olsa gerek.

Sevgili başkanımız ve yönetim kurulumuz büyük fedakarlıklar yaparak takımımızın gücüne güç kattılar. Hocalarımız da sezon başından beridir bizleri en iyi şekilde hazırlıyorlar. Bizim de görevimiz bu derbide galip gelerek sezon sonunda çok istediğimiz şampiyonluk ipini göğüslemektir”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75