banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Avrupa’da Maaş Krizi..! Coronavirüs Futbolu Vurdu...!
banner98

Liglere ara verilmesinin ardından birçok gelirden mahrum kalan kulüpleri, çareyi oyuncularından indirim istemekte buldu. Milli futbolcularımız Ozan Kabak ve Ahmet Kutucu'nun takımı 'de futbolcular Temmuz'a kadar olan alacaklarından vazgeçti. Alman kulübündeki bu hareket fitili ateşledi.

JUVENTUS'TAN 4 AYLIK KESİNTİ
Juventus oyuncular ve teknik ekip ile 4 aylık maaş kesintisi konusunda anlaştığını açıkladı. İtalyan devi 4 aylık kesinti ile 90 milyon Euro tasarruf edecek. Espanyol kulübü ise oyuncu ve personel maaşlarında yüzde 70 kesintiye gitme kararı aldı.

İSPANYOLLAR: KEMER SIKMA ZAMANI
İspanyol gazetesi AS, Avrupa futbolundaki mali krizi manşetine taşıdı. "Kemer sıkma zamanı" ifadelerini kullandı.

TÜRK KULÜPLERİ BEKLEMEDE
Avrupa'da kulüpler futbolculardan indirim isterken 'de ise henüz konuyla ilgili adım atılmadı. Türk kulüplerinin de uygulamanın Avrupa'da yaygınlaşması ve 'dan konuyla ilgili adım atılmasıyla indirim için futbolcuların kapısını çalması bekleniyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75