banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ Doğan GG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Avcı, Performansıyla Dikkat Çekti..!
banner98

Girne temslicisi Türk Ocağı'na bir sezon aradan sonra geri dönen Mustafa Avcı, oynanan iki hazırlık maçında da tecrübesi, fizik gücü ve sürati ile dikkat çeken isim oldu. Asıl mevkisi stoper olan Mustafa'ya Teknik Direktör Mehmet Bolkan, hazırlık maçlarında sol bekte görev verdi.

"Hazırım"

"Transferimde şu an bir sorun görünmüyor. Kulüpler ve federasyonun kendi içlerinde bu sorunu çözdüğünü düşünüyorum. Ben sadece saha içine odaklanmış durumdayım" diyerek sözlerine başlaya  Mustafa Avcı, "Zorlu ve bir o kadar da zevkli bir sezon olacağını düşünüyorum. Her maç benim için yeni bir meydan okuma olacak. Bu nedenle mental ve fiziksel olarak yeni sezona hazırım. Takım olarak da çok iyi çalıştığımızı düşünüyorum. Takımdaki tüm futbolcuların hırslı olması, hemen hemen hepsinin alt yapıdan çıkmış olması ve uzun yıllardır beraber oynamış olması avantajımız olacak diye düşünüyorum. Takımın biz büyükleri Ertaç ve Bilal gibi büyüklerin de gençlerle uyumlu olmaları bizi bir adım öne çıkaracak. Tüm takımlardaki futbolcu arkadaşlarım futbolu çok özledi ve herkes bir an önce yeni sezonun başlamasını bekliyor. Mental ve fiziksel olarak sezon içinde sorunlar yaşanacak olsa da umarım yeni sezon herkes için sakatlıksız ve güzel geçer" şeklinde konuştu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75