banner108
Öne Çıkanlar Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..! Transferde 216 İmza..! Garga GAK dedi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Athos OUT, James İN..!
banner98

Girne Halk Evi’nin, K-PET Süper Lige yükselmesine büyük katkı koyan Athos, transfer dönemi içerisinde Girne Halk Evi’ne yeniden imza atmasına rağmen 38 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Güney Kıbrıs ikinci lig takımlarından Onisillos Sotiras’a transfer oldu.

GHE’nde kırmızı kart cezalısı olduğu için Gönyeli maçında forma giymeyen tecrübeli kaleci Güney Kıbrıs’ta ilk maçına da geçtiğimiz gün çıktı.

Doğan Türk Birliği’nden kaleci Okyanus’u transfer ederek Gönyeli maçında kaleyi teslim eden GHE bu gelişme sonrası da 3. Yabancı hakkı boşaldığı için geçen yıl 3 yılda Türk Ocağı’nda forma giyen başarılı orta saha oyuncusu James ile anlaşmaya vardı. James’in yarın adaya gelerek takıma katılacağı öğrenildi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Athos OUTJames İN..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75