banner108
Öne Çıkanlar YDÜ arenasporkolik Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ateş hattında hedef kazanmak..!
banner98

 



Her iki takımın da şiddetle puana ihtiyacı olduğunu belirten Aytaç, kendi evlerinde oynamanın avantajını kullanarak rakiplerini yeneceklerine inancının tam olduğunu vurguladı.  Aytaç, B.Bağcıl olarak ikinci devrenin ilk dört haftasında zirveye oynayan takımlarla oynadıklarını ve bu haftadan itibaren birebir rakipleriyle oynayacakları önemli maçlardan oluşan kritik bir dönemece gireceklerini belirterek, bu zorlu haftalardan toplayabilecekleri maksimum puanı toplayarak ayrılmak istediklerini ifade etti. Devre arasında yaptıkları çalışmaların meyvelerini bu haftadan itibaren alacaklarını belirten Aytaç, sahaya kesinlikle kazanmak için çıkacaklarını vurguladı.

Y.Boğaziçi teknik patronu Çimendağ ise yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta kendi evlerinde Cihangir’i mağlup ederek umutlandıklarını ve B.Bağcıl karşılaşması öncesinde moral depoladıklarını belirterek, aldıkları bu galibiyetin bir anlamı olması için bu haftada da kazanmak zorunda olduklarını vurguladı.

Çimendağ, B.Bağcıl ile 6 puanlık bir mücadeleye çıkacaklarını ve kaybedenin ağır bir yara alacağının bilincinde olduklarını belirterek tüm riskleri alıp sahadan galip çıkarak üç puan almak istediklerini ifade etti. Çimendağ, B.Bağcıl karşılaşmasında tek eksiklerinin Mustafa Sakallı olduğunu da sözlerine ekledi.

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75