banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Aslan'a hayat öpücüğü (0-1)
banner98

 

Süper Lig'in iki büyük ekibi Trabzonspor ile Galatasaray, Trabzon'da karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar, Trabzonspor'u 1-0 mağlup ederek haftayı üç puanla kapattı. 



Karşılaşma Galatasaray'ın santrasıyla başladı. İlk tehlikeli atak Trabzonspor'dan geldi. 4. dakikada Bordo-Mavili ekipte Marko Marin, Cavanda'nın ortasında ceza sahası içerisinde kafayla vurdu. Kaleci Muslera topu iki hamlede kontrol etti. 



6. dakikada Cavanda'nın yine sağ kanattan açtığı ortaya bu kez Okay Yokuşlu kafayla vurdu. Okay'ın şutu farklı bir şekilde auta gitti. 



13. dakikada rakiplerini şık çalımlarla bir bir geçen Rodriguez, ceza sahasının 5 metre önünde düşürüldü. Galatasaray, tehlikeli bir yerden frikik kazandı. Topun başına Sneijder geçti. Hollandalı futbolcunun şutu barajda kaldı. 



Burak Yılmaz, 19. dakikada Constant'la girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Hakem Cüneyt Çakır, Constant'a sarı kart gösterdi. 



Burak Yılmaz'a verilen faul kararının ardından kullanılan serbest vuruşta topun başına Bilal Kısa geçti. Bilal'in yerden içeriye ortaladığı top savunmadan sekerek Hakan Balta'nın önünde kaldı. Hakan, kaleyi denedi ancak savunma araya girerek mutlak bir gol fırsatını önledi. 



Marko Marin'le yüzde yüzlük pozisyon kaçtı!




Trabzonspor, 21. dakikada Marko Marin'le yüzde yüzlük bir gol fırsatından yararlanamadı. Ceza sahası içinde kaleye çok yakın bir noktada bulunan Erkan Zengin'in önündeki topa Marko Marin vurdu, top az farkla auta gitti. 



Trabzonspor, 32. dakikada bir kez daha tehlikeli geldi. Constant sol kanattan ieçriye ortaladı. Marko Marin, kaleye yakın bir noktadan yine kafayla vurdu, top Muslera'nın ellerinde kaldı. 



37. dakikada Marko Marin, ceza sahasına gireceği sırada Semih Kaya tarafından düşürüldü. Pozisyonun faul olduğunu işaret eden Cüneyt Çakır, Semih'e sarı kart gösterdi. Serbest vuruşta topun başına Marko Marin geçti. Marin'in ortasında Burak Yılmaz topu kornere gönderdi. 



40. dakikada savunmanın arkasına sarkan N'doye, Marko Marin'in pasında topla buluştu. Golcü futbolcu Muslera'yla karşı karşıya kaldı, aşırtma denedi ancak isabet sağlayamadı ve top dışarı çıktı. 



Trabzon'da 'penaltı' sesleri



N'doye, 45. dakikada ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Hakem Cüneyt Çakır, pozisyonun penaltı olmadığını işaret ederek devam dedi. 



İlk yarıda Avni Aker'de gol sesi çıkmadı. Her iki takım da ikinci yarıya aynı 11'lerle başladı. 48. dakikada Erkan Zengin, sol kanattan hızla Galatasaray ceza sahasına geldi ve pasını içerideki Marko Marin'e aktarmak istedi. Araya giren Carole tehlikeyi önledi. 



53. dakikada Okay Yokuşlu, ara pasıyla topu ceza sahası içindeki N'doye'a gönderdi. Muslera'yla karşı karşıya kalan N'doye şut için hazırlandığı sırada ofsayt bayrağı kalktı. 



Avni Aker'de inanılmaz anlar!



54. dakikada Marko Marin pasını Erkan Zengin'e aktardı. Altıpasta kaleyi bomboş yakalayan Erkan, topu direğe nişanladı! 59. dakikada Marko Marin, bu kez ceza sahası dışından kendisi denedi. Top bir kez daha üst direğe çarparak auta gitti. 



Galatasaray, 61. dakikada bir oyuncu değişikliği gerçekleştirdi. Podolski kenara gelirken yerine Sinan Gümüş girdi. 



Bir direk daha! Bu kez Galatasaray



Avni Aker'de direklerden geçilmiyor! 63. dakikada oyuna yeni giren Sinan Gümüş, ceza sahası dışından çok sert vurdu, top direkte patladı. 



Burak Yılmaz, 65. dakikada sakatlandı ve acı içinde yerde kaldı. Oyuna devam edemeyen Burak Yılmaz'ın yerine Umut Bulut dahil oldu. 



76. dakikada Sneijder, pasını Umut'a aktardı. Umut, kaleciyle karşı karşıya kaldı fakat Onur Kıvrak, kalesinden çıkarak topu uzaklaştırdı ve büyük bir tehlikeli önledi. Sneijder, 80. dakikada uzak mesafeden kaleyi denedi. Onur Kıvrak güçlükle topu kurtardı. 




Galatasaray, Mbia'yla öne geçti



Galatasaray'da umutlar tükenirken sürpriz bir gol geldi. 82. dakikada Bilal Kısa'nın frikikten açtığı ortada M'bia'ya çarpan top ağlarla buluştu.



Galatasaray, 88. dakikada ikinci gole çok yaklaştı. Yasin'in pasında topla buluşan Umut Bulut, ceza sahası içerisinde çarpazdan denedi, top yan ağlarda kaldı. 



Cüneyt Çakır, 90 dakikaya 5 dakika daha ilave etti ancak bu dakikalarda başka gol sesi çıkmadı. Galatasaray, Mbia'nın golüyle Trabzon deplasmanından galibiyetle ayrıldı. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75