banner108
Öne Çıkanlar Başkentte 4ledi.. (24) KKTC FUTBOL LİGLERİNDE 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMLARI.. UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. Perotti Karşıyaka Nisanda Start Alacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Aşina’dan; Ceza İsyanı..!
banner98

Geçtiğimiz sezon 15 Mayıs 2019 tarihinde Cihangir Stadı’nda Küçük Kaymaklı ile Esentepe arasında oynanan ve yeşil siyahlıların 4-0 galip gelerek ligde kalmayı garantilediği play out ilk maçının 63.dakikasında KK futbolcusu Rifat Hacıarifoğlu ile Esentepe futbolcusu Kağan Görneçli tartışarak orta hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırılmış ve ikişer maç ceza almışlardı.

Kağan Görneçli, play out grubundaki iki maçta forma giyememiş ve cezasını çekmişti. Ancak Küçük Kaymaklı futbolcusu Rifat, sadece Binatlı karşılaşmasında forma giymemişti. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun hiçbir iddiası kalmayan ve kümede kalmayı garantileyen Baf Ülkü Yurdu ile Küçük Kaymaklı arasında oynanacak son play out maçını iptal etmesinden dolayı maç oynanmamış ve oyuncu cezasını çekememişti.

Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü Başkanı Akay Aşina, yaptığı açıklamada ‘’KTFF son maçın oynanmaması kararını alarak Rifat’ın cezasının bu sezona sarkmasına sebep olmuştur. Bu maçın oynanmaması ve cezanın tamamlanamaması sorumluluğu kulübümüze ait değildir. Keza aynı şartlarda rakip oyuncu kendi maçı oynandığı için cezasını tamamlamış ve yeni sezonun ilk maçında cezasını tamamlamış olarak sahadaki yerini alacaktır.

Bizim futbolcumuz ile ilgili cezanın geçmiş dönemde tamamlanması gerekirken tamamen bizim irademiz dışında maç oynanamamış ve ceza tamamlanmamıştır.

Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü olarak talebimiz aynı anda verilen ve doğal olarak cezası tamamlanan rakip futbolcu gibi bizim futbolcumuzun da kulübümüzün herhangi bir sorumluluğu olmadan cezasının tamamlanmasının adil bir yaklaşım olduğu kanaatindeyiz’’ şeklinde konuştu.

HABER: NECMİ USAL

banner116
Anahtar Kelimeler:
Aşinadan Ceza İsyanı..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75