banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Asamoah, Galatasaray'a Doğru..!
banner98
Sezona üç puan ile başlamak isteyen sarı - kırmızılı ekipte antrenmanlar yüksek tempo ile devam ederken gözler orta sahaya yapılacak takviyeye çevrilmiş durumda.
Galatasaray'ın Okay Yokuşlu konusunda ısrarı devam ediyor. Celta Vigo ile sözleşmesi devam eden 26 yaşındaki milli oyuncunun kiralanması için kulübüyle temaslar hız kazandı.
Basında adı sıkça Galatasaray ile anılan Nainggolan’ın ise maliyetinin yüksek olduğu ve oyuncununda Inter’de kalmak istediği öğrenildi.
Öte yandan Gana basınından da Galatasaray ile ilgili çarpıcı bir iddia geldi.
"Futbol Gana" sitesinin haberine göre; sarı-kırmızılı kulüp, bir dönem uzun süre peşinde koştuğu Kwadwo Asamoh için yeniden devreye girdi. Söz konusu haberde, Juventus kariyeri sonrası Inter'de istediği kadar süre alamayan Ganalı futbolcu için en ısrarcı kulübün Galatasaray olduğu ve kulüplerin görüşmelere başladığı iddia edildi.
Nijeryalı orta saha oyuncusu Karo Etebo'yu İstanbul'a getiren ancak birkaç takviye daha yapması beklenen Galatasaray'ın hem sol bek pozisyonunda hem de orta sahada görev yapabilen Kwadwo Asamoah'ı kiralık olarak renklerine bağlamak istediğine vurgu yapıldı. Geride kalan sezon tüm kulvarlarda sadece 8 kez Inter'in formasını giyebilen 32 yaşındaki futbolcunun da ayrılığa sıcak baktığı bilgisi paylaşıldı.
Galatasaray, 2017 yazında Asamoah'ı Juventus'tan transfer etmek için tüm şartlarını zorlamış ama amacına ulaşamamıştı. Ganalı futbolcu bir sezon sonra Juve ile sözleşmesinin sonuna gelince Inter'e imza atmıştı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75