banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne YDÜ Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Arıtaş “Deplasmandaki kötü sonuçlara dur diyeceğiz”
banner98

 



Ahmet Arıtaş rakipleri Girne Halk Evi takımının iyi bir ekip olduğunu ve çekişmeli bir maç beklediğini söyledi ve sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bu hafta deplasmanda galip gelerek deplasman da alınan kötü sonuçlara son verme niyetindeyiz. Girne Halk Evi maçı hazırlıklarımız geçtiğimiz hafta aldığımız Hamitköy galibiyeti nedeni ile daha keyifli geçiyor. Bu maçtan alacağımız galibiyet ile ligde ki hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemeye devam edeceğiz dedi.

Arıtaş kendi performansı için ise “Sezon başında ufak tefek sakatlıklar yaşadığım için sezona tam hazır giremedim fakat son haftalarda formumu yakaladım ve şuanda performansımdan memnunum. Bu şekilde devam ederek elimden en iyisini verip takımıma katkı vermeye devam etmek istiyorum.”dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75