banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Arıtan “Geleneği Sürdürmek istiyoruz”
banner98

Yalova Teknik Direktörü Erhan Arıtan maç öncesi yaptığı açıklamada geride kalan 4 haftada kendi sahalarında 2 galibiyetleri olduğunu ve bu geleneği bu hafta Ozanköy karşısında yine devam ettirmek istediklerini ifade etti.

Doğancı maçını bir kenara koyup, Dörtyol, Görneç ve deplasmanda geçen hafta Mormenekşeyi mağlup ederek iyi bir seriye sahip olduklarını aktaran Erhan Arıtan bu seriyi bu hafta kendi sahalarında oynayacakları Ozanköy maçında sürdürmek istediklerini ifade etti. Oyuncu grubunun geride kalan 3 maçta iyi performans sergilediğini ve bunu doksan dakikanın geneline yaydığını aktaran Yalova Teknik Direktörü Erhan Arıtan özellikle bu sezon iç saha maçlarında kayıp düşünmediklerini söyledi. Sezona sıkıntılı başlamalarına rağmen sonrasındaki sürecin olumlu geliştiğini ifade eden Arıtan, sezon başı giden oyuncuların yerlerini kendi içlerinde çözdüklerini bununda meyvelerini almaya başladıklarını belirtti.

Kendi sahalarında oynayacakları Ozanköy maçının zor olacağını ifade eden Yalova Teknik Direktörü Erhan Arıtan, Ozanköy’ün sıkıntılı noktada olduğunu ve puan düşüncesi ile karşılarına çıkacaklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı kendilerinin de, yakaladıkları seriyi sürdürme adına galibiyet hedeflediklerini ifade etti. Ozanköy maçına 3 idmanla hazırlandıklarını ifade eden Teknik Direktör Erhan Arıtan, Yalova taraftarına çağrıda bulunarak bu süreçte takımın yanında olmalarını istedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75