banner108
Öne Çıkanlar Kazanmak istiyorlar Ralli Şampiyon Melekler Kupası Yeni Erenköy ve Polatpaşanın.. Emre Kaplan Ve Ege Erülkü Güreşseverler Derneği 29 Nisanda Toplanacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Arıkhan’a Tarihi Ceza..!
banner98

FUTBOLCU

CEZA

İsmail Sancar (VADİLİ)

1 Maç

Farouk Dadzıe (YAK)

1 Maç

Hüseyin Taşçı (G.G)

1 Maç

Muhsin Gürün (ÇTSK)

3 Maç

Koray Gülçiçek (Düzkaya)

1 Maç

Mustafa Damlar (Göçmenköy)

3 Maç

Muzaffer Khan (MTG)

1 Maç

Mustafa Gök (Maraş)

1 Maç

Eray Ergin (Esentepe)

1 Maç

Göksel Soyer (Lapta)

1 Maç

Bayram Dağgül (Karşıyaka)

3 Maç

Tahir Sovukoluk (Karşıyaka)

3 Maç

Muhammet Savaşçı (Karşıyaka)

1 Maç

Beşir Ndıaye (Y.Dumlupınar)

1 Maç

Osman Erdoğan (Esentepe)

1 Maç

Berkan Keleş (Karşıyaka)

2 Maç

Yusuf Altınbaş (Yalova)

1 Maç

Oğuzhan Yaraşık (Mesarya)

3 Maç

Arda Gece (MTG)

3 Maç

Gazi Çıra (MTG)

3 Maç

Buğra Gökalp (Y.Boğaziçi)

1 Maç

KULÜP/PERSONEL/ANT./TD

CEZA

Enver Karakaya (MTG)

1 MAÇ

4 SARI KART NEDENİYLE 1 MAÇ CEZALI OYUNCULAR

SABRİ ÇİFTÇİOĞLU

MORMENEKŞE

EDİP MENEKŞE

KARŞIYAKA

BERAT KURTAY

DÖRTYOL

DİSİPLİN KURULU KARARLARI

19/10/2019 tarihinde Karşıyaka Ergin Şahdur Stadında Karşıyaka-Yalova arasında gerçekleşen K-Pet I.Lig müsabakasında gerçekleşen olaylar nedeniyle sevk kararı ile Kurulumuza sevk edilmiş olan Karşıyaka antrenörü Halil Arıkhan’ın kırmızı kart sonrası, Yardımcı Hakem Mehmet Volkan Çelik’e tekme atarak bacaklarının arasına (Kasıklarına) şiddetli bir şekilde vurması nedeniyle KTFF Disiplin Talimatının 41 ve 44 maddelerinden sevk edildiği ancak sevk konusu fiilin öncesinde de 1. Yardımcı Hakem Mehmet Volkan Çelik’i iteklemek suretiyle darp ettiği ve yine ayni kişiye karşı onur kırıcı sözler sarf ettiği KTFF Disiplin Talimatı kapsamında ihlal teşkil ettiği bu olayla ilgili olarak maçtan ihraç edildiği ve olayın gerçekleşme şekli ve vahameti dikkate alındığında her iki olayın birbirinden ayrı değerlendirilmesi gerektiği hususunda bulguda bulunuruz. İlk olayın gerçekleşme şekli ve kırmızı kartla ihraç edilen Halil Arıkhan’ın fiillerine şiddetini artırarak devam ettiği de göz önünde bulundurulduğunda, bu tarz hareket tarzına karşı futbolun değerini düşürme niteliği de taşıdığından caydırıcılığın ön planda tutulması gerektiğine vurgu yaparız. Hal böyle iken, KTFF Disiplin Talimatı 35/1’in ihlalinden dolayı; 41/1 c’nin ihlalinden dolayı ve 44/2’nin ihlalinden dolayı, KTFF Disiplin Talimatı Md 90’ı da dikkate alarak toplam 23 ay hak mahrumiyeti cezası verilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Arıkhana Tarihi Ceza..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75