banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

ARENASPORKOLİK FİNALDE..!
banner98




Bu yıl ilk kez takım kurarak KTSYD'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği halı saha futbol turnuvasına katılan Arena Spor Kolik, tarih yazmaya devam ediyor.

Gruptan lider olarak çıkmayı başaran Arena Spor Kolik, yarı finalde NPN Medya Grubu ile karşılaştı. Maça hızlı başlayan Arena, İsa Tabak'ın golü ile 1-0 öne geçti. Bu golden kısa bir süre sonra Erkan ile farkı 2'ye çıkaran spor sitemiz, 3.golü Necmi Usal ile buldu ve bir anda 3-0'lık skor avantajı elde etti. 3-0'dan sonra uyanan NPN Medya Grubu, kısa bir süre içerisinde 2 gol buldu ve ilk devre Arena Spor Kolik'in 3-2'lik üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci devreye yine hızlı başlayan taraf Arena Spor Kolik oldu. Spor sitemiz Necmi ile yeniden skoru 4-2'ye getirirken, Soydan Sakallı'nın güzel golü ile iyice rahatladı. Maçın son bölümünde rakibi üzerine giden spor sitemiz Necmi ile bir gol daha buldu ve maçı da 6-2 kazanarak adını finale yazdırdı.

Gecenin diğer maçında Havadis Gazetesi karşılaştığı BRT Spor Servisi'ni 8-3 mağlup ederek finaldeki rakibimiz oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75