banner108
Öne Çıkanlar Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Mahmut Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Arda; “Motivasyonum Sıfırlandı”..!
banner98

“Futbola hasret kaldım”

“Yıllardır hayatımın ve hayallerimin başrolü olan futbol covid-19’dan dolayı elimizden alındı” diyerek sözlerine başlayan Küçük Kaymaklı’nın gelecek vaat eden orta saha oyuncularından Arda Göksu, “Gerçekten çok uzun zaman oldu. Açıkçası hayatımda koskocaman bir boşluk oldu. Haftada 5-6 günümü ve zihinsel olarak her dakikamı verdiğim futbolun şu an olmaması hayatımı epey olumsuz yönde etkiledi” dedi.

“Motivasyonsuzluktan çalışamıyorum”

Bireysel olarak 1-2 aydır çalışmadığını söyleyen 2001 doğumlu Arda, “İlk başlarda spor salonuna gidiyordum ama belirsizlik + covid 19’un adamızda yayılması motivasyonumu sıfırladı. Motivasyonsuzluktan dolayı odaklanamıyorum ve çalışamıyorum. Şu an babamın yanında çalışıyorum ve ekstra bir kaç iş daha yapıyorum. Okulumu bu şekilde ödedim. Maddi olarak da etkilendim ama manevi tarafından bana olan etkisi çok daha fazla oldu” dedi.

“Hedefim Kaymaklı’da kalıcı olmak”

Liglerin Ağustos ayında başlaması için umudunu sürdürdüğünü dile getiren genç futbolcu, “Hedefim kulübüm Küçük Kaymaklı’da her zaman gelebileceğim en yüksek seviyeyi gelip kalıcı olmaktır. Ancak olmazsa da daha çok forma şansı bulabileceğim bir takıma gidip güçlü bir şekilde geri dönmek istiyorum” dedi ve sözlerini noktaladı.

Haber: Necmi Usal

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75