banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Antrenörler Derneği, Mali Raporu onayladı..!
banner98

 


           24.mali genel kurulda faaliyet raporu Antrenörler Derneği başkanı Süleyman Göktaş okudu. Bir yıllık süre içerisinde dernek olarak yönetim kurulu üyeleri ile birilikte yoğun bir şekilde faaliyetlerini tamamladıklarını belirtti. Sivil toplum örgütlerinin asli görevleri arasında bulunan üyelerinin birlik ve beraberliğini sağlamak, sosyal etkinlikler yapmak, en önemlisi üyelerinin Teknik açıdan eğitimini ön planda tutmak için uğraşlar verdiklerini belirten Göktaş, Derneğin birlikler, Dernekler yasası altında kurulmuş olsa da Teknik düzeyde KTFF Tüzük ve yönetmenliklerine uymak zorunda olduğunu, bu olgudan dolayı yaptırım gücü oldukça zayıf olduğunu söyledi.

         Kulüpler ve Antrenörler arasında zaman zaman yaşanan görevden alınmalar sonrası ekonomik konularda yaptırım tamamen KTFF uhdesinde olduğunun altını çizen Süleyman Göktaş bu konularda sıkıntıların devam etmekle birlikte yeni yürürlüğe giren KTFF Tüzüğü gereği bundan sonra yaşanacak bu gibi konuların “Uyuşmazlık Çözüm Kurulu” kararlarına bağlı olacağını vurguladı. Kurulda Derneğin de temsilcisi olduğunu ifade eden Göktaş bu sezon bu konularda yaşanacak sıkıntıların çözümü noktasında rahatlama olacağı düşüncesinde olduklarını söyledi.

         Göktaş, Avrupa Antrenörler Birliği’nin (AEFCA) Zagrep’de düzenlediği sempozyuma Süleyman Göktaş başkanlığında bir heyetle katılımın gerçekleştiğini, tüm bölgeleri kapsayan bölge toplantılarını gerçekleştirdiklerini, var olan sorunlar rapor halinde ilgili yerlere aktarıldığını, yeni yılı karşılama adına üyelere kokteyl düzenlediklerini söyledi.

         Dernek başkanı Süleyman Göktaş KTFF ile olan ilişkilerin kısa süreli aksamış olmasına rağmen ilişkilerin düzene girdiğini, 2014-2015 futbol sezonda başarılı olan antrenörlere kokteylli tören düzenleyerek ödüllendirdiklerini, 2015 yılında Ali Çetin Amcaoğlu teknik direktör, A, B, C lisan ve kaleci antrenör seminerleri gerçekleştirdiklerini, TÜFAD ile ilişkilerin her zaman üst düzey bir şekilde devam ettiğini ve İstanbul’da düzenlenen teknik direktör seminerine katlımı sağlandığını üyelerin bilgisine getirdi.

         Mali rapor genel sekreter Hişam Tarazi tarafından üyelerin bilgisine sunuldu. Derneğin gelirlerinin, giderler sonucunda iyi bir ekip çalışması ile birlikte banka mevcudu da 31.202.49 TL olduğunu açıkladı. Faaliyet ve mali rapor oybirliği ile onaylandı. Dilek ve temenniler bölümü sonrasında Antrenörler Derneği 24.mali genel kurulu gerçekleştirilmiş oldu.

 

 

 

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75