banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Karşıyaka
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Antrenörler Bilgi Yeniledi..!
banner98

Seminerde irdelenen konular arasında “Takım yönetimi ve futbolda trendler” konusunda TFF Eğitmeni Mustafa Nurgülen, “Futbolda dar alan oyunlarının önemi” ile ilgili eğitmen Özcan Bizati, “Antrenman programlarını geliştirme” konularında da Göztepe Teknik Direktör yardımcısı Mehmet Ak tarafından seminere katılanlara slayt gösterimli bilgiler verdiler.

Süleyman Göktaş:(KTFADB) ”Takım yöneticileri bir çalışırsa, teknik adamlar beş çalışmalıdır”

”Bu işe baş koymuş bizler mesleğimize olan saygımızı ortaya koymamız gerekir. Sezon boyunca da görev yapan sizler bunu ortaya koydunuz. Böyle seminerlere her zaman katılmalı ve maksimum bilgileri almalıyız. Futbolumuzun albenisini de yükseltmek zorundayız” diyerek konuşmasını tamamlarken tüm katılımcılara ve bu seminerin Güzelyurt’ta gerçekleşmesini sağlayan Güzelyurt Belediye başkanı Mahmut Özçınar’a da teşekkür etti.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı İsmail Dilber:

“Futbolda tek bir cümlenin ve bir ışığın bile teknik adamları ileriye götürdüğünü, birbirimize saygılı olursak daha ileriye gideriz. Futbolun kuralları içerisinde takımlarımızı mutlaka terbiye etmeliyiz. Teknik adamlar o takımda bir liderse takımı da en iyi şekilde yönetmelidir.” diyerek konuşmasını tamamlarken seminerin de hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Orçun Kamalı: (KTFF 1. Başkan Vekili) ”Alınan her bilgi hocalarımız için bir artıdır”

“Öncelikle seminerin tüm hocalarımız adına başarılı geçmesini dilerim. Bu gibi seminerlerden alınacak her bilgi siz hocalarımız için bir artıdır. Çok fazla dış temasımız olmasa da alınabilecek başarılarda sizlerin de katkısı vardır. Bizim çocuklarımızın yurt dışına çıkabilmesi için belli hedefler koymalıyız. Hiç değilse diğer ülke takımları ile dostluk maçları yapabilmemizin yollarını mutlaka bulmalıyız, bunun için de çalışmalarımız vardır.” Diyerek konuşmasını tamamlarken tüm katılımcılara da başarılar diledi.

Seminerde ayrıca misafir olarak bulunan Samet Aybaba da kısa bir konuşma yaparak teknik adamlara vizyon hakkında yapmaları gerektiğini aktardı. 

B-C VE Kaleci Antrenörleri Semineri ise yarın yine ayni saatte ve ayni yerde yapılacak.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Antrenörler Bilgi Yeniledi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75