banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Antrenör Gelişim Semineri Başladı..!
banner98

Paradise Park (SOS Çocuk Köyü Yanı) gerçekleştirilen antrenör gelişim seminerine Kıbrıs Türk Futbol Federasyon (KTFF) başkanı Hasan Sertoğlu, Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu başkanı Mete Topcu, Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği başkanı Süleyman Göktaş, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Eğitmenlerinden Dr.Atila Yüce, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel Başkanı İsmail Dilber, TÜFAD Zonguldak başkanı Ahmet Birdal, Çanakkale başkanı Mustafa Mete Erten, Kayseri başkanı Osman Yozgat, Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, teknik direktör Özcan Bizati, Girne American Üniversitesi (GAÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okul Müdürü Prof Dr.Mustafa Ferit Acar, teknik direktörler, A lisans antrenörler katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşı sonrasında başlayan seminerde Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği başkanı Süleyman Göktaş, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel Başkanı İsmail Dilber, Kıbrıs Türk Futbol Federasyon (KTFF) başkanı Hasan Sertoğlu yaptıkları konuşmaların ardından seminer başladı.    

Konular Görsel Olarak İşlendi

Seminerin ilk konusu “Günümüz futbolunda saha dizilişleri, taktik ve stratejileri” teknik direktör Özcan Bizati tarafından görsel olarak işlendi. Daha sonra “Futbolda öz kaynaktan “A” takıma yolculuğun felsefesi” Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu tarafından görsel olarak işlendikten sonra seminer öğle yemeği ile ilk bölüm tamamlandı.    

Saha Uygulamaları

Antrenör gelişim semineri ikinci bölümü Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stad’ıında teknik direktör ve A lisans antrenörlerin katılımıyla sahada uygulmalı olarak gerçekleştirildi.  

“Taktiksel antrenman uygulamaları” Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eğitmeni Dr. Atilla Yüce ve teknik direktör Özcan Bizati tarafından piyonlar eşliğinde uygulamalı olarak verilen seminer sertifika dağıtımıyle sona erdi. B, C, kaleci antrenörlerin katılacağı antrenör gelişim semineri 2 Temmuz Cuma (bugün) günü başlayacak. 

2 Temmuz Cuma (bugün) 2.ün B, C lisans ve kaleci antrenörü yenileme seminer programı şöyle :  

Yer : Lefkoşa The Paradise Park (SOS Çocuk Köyü Yanı)

08:00-09:30 Kayıt Kabul
09:45-10:00 Açılış, Saygı Duruşu, İstiklal Marşı, Açılış Konuşmalar
10:15-11:15 Çocuk ve Gençlerde antrenman bilgisi (Prof Dr.Mustafa Ferit Acar GAÜ Beden 
Eğitimi Spor Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi)

11:15-12:15 Moderin antrenörlük (Dr.Atilla Yüce TFF Eğitmeni)

13:00-15:00 Öyle Yemeği ve Dinlenme 

Yer: Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı)

15:30-17:30 Çocuk ve gençlerde saha uygulamaları (Dr. Atilla Yüce, TFF Eğitmeni, Özcan Bizati)

15:30-17:30 Günümüz futbolunda kalecinin rolü (Yusuf Yardımcı, TFF Genç Milli takım antrenörü)
17:30 Sertifika Dağıtımı ve Kapanış

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75