banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Antep, deplasmanda altın buldu!
banner98

 Spor Toto Süper Lig 19. hafta mücadelesinde Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyespor ile Gaziantepspor karşı karşıya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Özgür Yankaya'nın düdük çaldığı mücadelede sahadan galibiyet ile ayrılan taraf 1-0'lık skor ile Gaziantepspor oldu.

Konuk takıma galibiyeti getiren tek golü 70. dakikada Joao Vitor'un asistinde  Chico kaydederken, ev sahibi ekip Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ise 90 dakika boyunca rakip kalede gol bulamadı.

Alınan bu sonucun ardından Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor 17 puanda kalırken, Gaziantepspor ise puanını 27'ye yükseltmiş oldu.

Ligde önümüzdeki hafta Gaziantepspor, sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyespor ise deplasmanda Akhisar Belediyespor'un konuğu olacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75