banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Mesarya onaylandı Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Anlamlı Turnuva Başlıyor..!
banner98

 




Kansere Karşı Sporla El Ele Masterler Anı Tunuvası’nda ülkemizden Yıldırım Masterler Derneği ve KKTC Maraş Masterleri ile Türkiye’den Adıyaman Masterler Derneği ve Ege Üniversitesi Masterleri mücadele edecek.

Akova Eray Vudalı Stadı’nda bugün başlayacak turnuva yarın oynanacak olan üçüncülük ve final maçlarıyla son bulacak. Turnuvada yarın ilk maç saat 15.45’te Yıldırım Masterleri ile Ege Üniversitesi Masterleri arasında oynanacak, ikinci maç ise saat 17.00’de KKTC Maraş Masterleri ile Adıyaman Masterleri arasında yapılacak.

Turnuva ile ilgili olarak bilgi veren Yıldırım Masterler Derneği Başkanı Hüseyin Akil, bu anlamlı turnuvayı organize etmelerindeki amacın elde edilen gelirle kanserle mücadele eden insanlarımıza bir nebze katkı koymak olduğunu ifade etti. Bugün başlayacak olan turnuvaya CYP-TUR Real Estate ve Gayri Menkul, Özkıraç Lifting and Shipping Ltd. Emlak Dünyası, Komürcügil Construction Ltd. Demir Torna Atölyesi, Kale Boya, Mepaş Ltd. Çatankaya Elektrik, Yonca Cem Ticaret, Özçizim Ltd, Güv-Çam
  Ltd., Cemer Su, İskele Belediyesi, Geçitkale Belediyesi ve Yeni Boğaziçi Belediyesi katkı koyduğunu söyleyen Başkan Hüseyin Akil, Akova –Vuda Spor Kulübü’nün sahasını, Futbol Federasyonu ise hakem katkısı yaptığını belirtti.  

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75