banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. kktc spor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Anı Turnuvası Şampiyonu Hamitköy..!
banner98

Geçmiş dönemlerde Hamitköy Spor Kulübü’ne hizmet etmiş merhum yönetici ve futbolcular olan: “Esat Erdoğmuş (Fahribaşkan), Ahmet Beysoydan(Efsane başkan) Raif Mesda, Tegi Kalfa, İsmet Latifoğlu, Mustafa Hacımusa, Kemal Nalbant, Mustafa Sakallı (Hoca), Asaf Cemal, Özgün Özzeki, Yusuf Çoban, Hulusi Özyay, Adnan Bostancı, Rasım Okşaner” için gerçekleştirilen turnuvada Hamitköy, Kartal, Düzkaya ve Maraş Master takımları mücadele etti.

Göçmenköy sahasında oynanan turnuvanın 3.lük maçında Düzkaya ile Maraş karşı karşıya gelirken sahadan 3-0’lık skorla galip gelen Düzkaya oldu.

Gecenin final maçında ise Hamitköy ile Kartal karşı karşıya geldi. Hamitköy, maçı ilk yarıda bulduğu golle 1-0 kazanarak anı turnuvasında kupanın sahibi oldu.

Maçlardan sonar düzenlenen kupa töreninde takımlara katılım plaketleri ve kupaları Hamitköy Master Takımı Başkanı Mustafa Şeytan ve diğer yöneticiler tarafından verildi. Turnuva şampiyonu Hamitköy’ün kupasını takım antrenörü İlkerSakallı aldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75