banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Kapanış Turnuvasında Şampiyon Gingi.. Pazarı bekliyor..! Ocak farklı kazandı..! (6-1) Hamitköy start veriyor..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Altın’ı Ünal Karşıladı..! Aynı Odayı Paylaşacaklar..!
banner98

Gün içerisinde spor servisinde Mehmet Altın'ın Aydın Yıldızspor'a transfer olacağını yazmıştık. Genç futbolcu önce İstanbul'a, daha sonra ise Aydın'a gitti. Az önce de Aydın Yıldızspor tesislerine varan Mehmet Altın'ı eski takım arkadaşı Ünal Kaya karşıladı. Mehmet Altın ile Ünal Kaya aynı odayı paylaşacaklar.

"Dumlupınar’a hazır bir şekilde dönmek istiyorum”

Aydın Yıldızspor’un yeni transferi Mehmet Altın, az önce ayağının tozuyla kulüp tesislerine katılırken, duygu ve düşüncelerini spor servisi ile paylaştı. 24 yaşındaki futbolcu “Öncelikle kulübüm Yonpaş Dumlupınar’a bana izin verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Futbola geri döneceğim için heyecanlı ve mutluyum. Umarım güzel bir sezon geçirip, kulübüm Yonpaş Dumlupınar’a hazır bir şekilde dönerim” dedi.

Haber: Necmi Usal

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75