banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı.. Abdülkadir Ömürü Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Altay “Verimli bir çalışma süreci geçirdik”
banner98

Her şeyin şu an itibariyle yolunda gittiğini belirten Turan Altay, son hazırlık maçı ile eksiklerini daha iyi görüp süreci tamamlayacaklarını ifade etti.

İlk devrenin genelinde yerli transfer sürecinin çok hareketli geçmediğini belirten Turan Altay, Gönyeli olarak kendilerinin de yerli transfer konusunda çok hareketli bir dönem geçirmediklerini ifade etti. Yerli transferde Mahmut, Tunahan ve Yağış ile devre arası transferini gerçekleştirdiklerini, ancak yerli transferde görüştükleri birkaç ismin daha olduğunu söyleyen Turan Altay, anlaşmaları durumunda bu oyuncuları da kısa süre içinde aralarına katabileceklerini söyledi. Yabancı oyuncu konusunda halen daha karar vermediklerine dikkat çeken Gönyeli Teknik Direktörü Turan Altay, Efosa’nın ikinci yarıda aralarında olmayacağını, Felıx ve Chrıstıan ile birlikte 3 yabancının ise şu an itibariyle denenme aşamasında olduğunu aktardı. Baf Ülkü Yurdu ile yapılacak olan son hazırlık maçı sonrası yabancı konusunun da netlik kazanacağını söyleyen Turan Altay, çok iyi ve verimli bir çalışma sürecinin içinde olduklarını aktardı.

İlk devre iyi bir tablonun kendileri ile olmadığını ancak ikinci yarı adına bu tablodan kurtulmak için çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade eden Turan Altay, iyi geçirdiklerine inandıkları devre arasının meyvelerini başlayacak olan ikinci yarı ile birlikte almak istediklerini söyledi. Bu nedenle Yenicami maçı ile başlayacak olan ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyleyen Gönyeli Teknik Direktörü Turan Altay, ikinci yarının başlangıcında iyi bir fikstür olduğunu ancak maç maç düşündükleri süreci en iyi şekilde geçirmek istediklerini söyledi. Yenicami maçından iyi sonuçla çıkmaları halinde daha keyifli ve moralli bir sürece girebileceklerini de hatırlatan Turan Altay, tek – tek düşündükleri dönemi en az hata ile geçmek istediklerini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75