banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Alperen “Takım olarak kazanacak gücümüz var’’
banner98
 




Gülmez Doğan Türk Birliği maçında attığı 2 golle takımının çeyrek finale çıkmasın da büyük rol oynadı. Hafta sonu oynayacakları Dumlupınar ve ülke futbolu hakkındaki görüşlerini aktaran gülmez önemli açıklamalar yaptı.

Hafta sonu oynayacakları Dumlupınar maçını kazanmak istediklerini aktaran Gülmez;''Pazar günü oynayacağımız maç bizim açımızdan her şeyi belirleyecek maçımızdır. Takım olarak bu maça çok iyi hazırlanıyoruz. Takım kaptanı olarak maçı kazanabilecek güçte olduğumuzu takım arkadaşlarıma aktardım. Takım arkadaşlarım ve antrenmanlar da bu maça çok hırslı hazırlanıyoruz. Dumlupınar takımına da başarılar diliyorum.''

Cihangir takımında şu ana kadar 20 gol atan Gülmez sözlerine şöyle devam etti; Geçen sezon gol kralı olan Çağrı Obuz arkadaşım attığı 21 golle gol kralı oldu. Hedefim bu gol sayısını geçmektir. Takımın başarısı attığım gollerden daha önemlidir.''

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75