banner108
Öne Çıkanlar YDÜ arenasporkolik Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Almeyda Masterlerinden Anlamı Yardım..!
banner98

Almeyda Denizcilik Masterler Derneği çok anlamı yardımda bulunarak İlkokul öğrencilerini sevindirdi. Almeyda Denizcilik masterleri Derneği yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı öncesinde Yedikonuk ilkokuluna ziyarette bulunarak okulda öğrenim gören ihtiyaçlı öğrencileri giydirerek çocuk bayramı öncesinde çok anlamlı yardımları sonucunda öğrencileri mutlu etti.

Almeyda Denizcilik Masterler Derneği yönetim kurulu üyesi Alparslan Kılıç, Yedikonuk İlkokulu müdürü Davut Öksüzcan yapmış oldukları yardım çantalarını çocuklara birlikte verirken, öğrencilerin çok mutlu oldukları gözlemlendi. Almeyda Denizcilik Masterler Derneği yönetimi bu tür sosyal sorumluluk projeleri kapsamında daha geniş çaplı etkinlikler ve yardım amaçlı faaliyetleri ilerleyen zaman dilimi içerisinde yineleyeceklerini açıkladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75