banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı.. Abdülkadir Ömürü Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ali’de bıçak altına yattı..!
banner98




 Uzun bir zamandır kasık sakatlığı ile mücadele eden Ali Akbulut, bugün İstanbul’da ameliyat oldu. Kasığındaki fıtığı alınan Ali’nin ameliyatını, Türkiye Milli Takımı doktoru Cengiz Dinç gerçekleştirdi. Biz de Arena Spor Kolik ailesi olarak, Ali Akbulut’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve en kısa zamanda eski sağlığına kavuşmasını diliyoruz.

‘’5-6 hafta sonra sahadayım’’

Siz değerli okurlarımız için, Arena Spor Kolik olarak ameliyat olan Ali Akbulut’un görüşlerini alma fırsatı bulduk. Akbulut, ‘’Sakatlıkta doğru teşhisin çok önemli olmasından ve operasyonun tekniğinden dolayı İstanbul’da ameliyat olma kararı aldık. Şimdiden antrenman yapmayı ve takım arkadaşlarımın sahada yanında olmayı özledim ama en kısa sürede daha güçlü döneceğim. Bana bu imkanı sağlayan Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü yönetimine, hocam Hakan Sermaye’ye ve ameliyatımı gerçekleştiren Milli Takım doktoru Dr.Cengiz Genç’e çok teşekkür ederim. 5-6 hafta sonra sahadayım’’ şeklinde konuştu.

HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75