banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Binatlı YDÜ Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ali Koç’a Anlamlı Hediye..!
banner98

KKTC Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği (KKTCFBİDER) dernek başkanı Duygu Komsuoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kulüp Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyelerini kulüp binasında ziyaret etti. Ziyarette Dernek başkanı Duygu Komşuoğlu‘na başkan vekili Ercan İbrahimoğlu, genel sekreter Burçin Aliusta, Asbaşkan Uğraş Yönel ve kurucu üye Bahar Güngül eşlik etti.

Ayten Salih Berkalp’e Büyük Onur

Ziyaret sırasında Dernek başkanı Komsuoğlu başkan Ali Koç’a Kıbrıs Türk tarihinin Geçmişinde ve Fenerbahçe tarihinde önemli bir yeri olan, Fenerbahçe spor kulübünde kadın basketbol, voleybol ve atletizm branşlarının kurulmasında önderlik eden, şampiyonluklar kazanan, daha sonra yeni açılacak olan basketbol müzesinde sergilenmesi adına Dr. Ayten Salih Berkalp’in Ressam Halil Öztunç tarafından yapılan yağlı boya tablosunu takdim etti. 

Başkan Ali Koç’a Dernek ile ilgili bilgiler veren Komsuoğlu, Dr. Ayten Berkalp ile ilgili de bir belgesel çekeceklerinin bilgisini verdi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Ali Koça Anlamlı Hediye..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75