banner108
Öne Çıkanlar KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Şampiyon 1.Piyade Alayı Mesarya onaylandı Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ali Ceylan’da şampiyon Küçük Kaymaklı..!
banner98





           
          Maraş Spor Kulübü tarafından düzenlenen Ali Ceylan minikler anı futbol turnuvası oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı.


1.Ali Ceylan minikler anı futbol turnuvası, Gazi Mağusa Maraş stadında gerçekleştirilen, açılışa tüm ekiplerin katıldığı seremoni saygı duruş ve istiklal marşı ile başladı. Turnuva öncesinde Maraş ile Mağusa Spor Akademisi 2006-2008 doğumlu küçük futbolcuların gösteri maçı büyük ilgi gördü.


Maraş Stadı’nda gerçekleştirilen anı turnuvasında finalde rakibi Mağusa Akademi’yi 3-0 mağlup eden Küçük Kaymaklı, turnuvayı 1.olarak tamamladı.


Turnuvaya Küçük Kaymaklı, Yenicami, Maraş, Mağusa Türk Gücü, Mağusa Akademi, Yeni Boğaziçi, Mormenekşe ve Dumlupınar minik takımları katıldı.


2 grup halinde gerçekleştirilen turnuvada ilk 2 sırayı alan takımlar yarı finale yükseldi. 1.grutan Küçük Kaymaklı ile Mağusa Akademi, 2.gruptan ise Maraş ile Mağusa Türk Gücü takımları çıktı.


1.Ali Ceylan minikler anı futbol turnuvasında finale yükselen takımlar penaltı atışları sonunda belirlendi. Çapraz eşleme sonucunda Mağusa Spor Akademisi, Maraş’ı normal süresi 0-0 eşitlikle sonuçlanan maçı penaltı atışları sonunda 9-8 mağlup ederek finale yükseldi. Küçük Kaymaklı ise rakibi Mağusa Türk Gücü’nü normal süresi 0-0 eşitlikle sonuçlanan maçı penaltı atışları sonunda 2-0 kazanarak finale yükseldi.


Yarı finalde rakibi Mağusa Türk Gücü’nü penaltı atışları sonrasında mağlup eden Küçük Kaymaklı ile Maraş’ı penaltı atışları sonrasında mağlup eden Mağusa Akademi finalde karşı karşıya geldi.


Finalde rakibine oranla daha iyi bir performans sergileyen Küçük Kaymaklı, karşılaşmayı 3-0 kazanarak şampiyonluğa ulaştı. Turnuvada en değerli oyuncu Küçük Kaymaklı’dan Tahsin Özler seçildi.


Turnuva sonunda tüm takımlara kupaları ve belgeleri de verilirken, Maraş Gençlik Spor Kulübü başkanı Hasan Oy da kısa bir konuşma yaparak Ali Ceylan’a Allahtan rahmet diledi.


1.Ali Yalçın minikler anı futbol turnuvasında final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde tüm takımlara kupalar ve katılım belgeleri Maraş Spor Kulübü başkanı Hasan Oy, eski başkanlardan İlker Atalay, Futbol Federasyonu Eğitim üst kurulu başkanvekili ve futbol antrenör gelişimi direktörü Mustafa Borataş, Ulusal Birlik Partisi Gazimağusa Milletvekili Ahmet Kaşif, merhum Ali Ceylan’ın annesi Suna Ceylan, babası Hasan Ceylan, Mağus Spor Akademisi başkanı Ahmet Ogan tarafından verildi.



 

Turnuvadaki toplu sonuçlar

Küçük Kaymaklı 1-0 Dumlupınar

Mağusa Akademi 1-0 Yeni Boğaziçi

Yenicami 0-0 Mağusa Türk Gücü

Maraş 1-0 Mormenekşe

Küçük Kaymaklı 1-0 Mağusa Akademi

Dumlupınar 0-0 Yeni Boğaziçi

Mormenekşe 0-0 Mağusa Türk Gücü

Maraş 4-1 Yenicami

Mağusa Akademi 0-0 Dumlupınar

Yeni Boğaziçi 1-0 Küçük Kaymaklı

Yenicami 0-2 Mormenekşe

Mağusa Türk Gücü 1-0 Maraş


Yarı Final Sonuçları

KK 0-0 MTG (Penaltılarla KK 2-0 galip)

Mağusa Akademi 0-0 Maraş (Penaltılarla Mağusa Akademi 9-8 galip)


Final Maçı

Küçük Kaymaklı 3-0 Mağusa Akademi


HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75