banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ali Avcısoyu; “Hayallerimizden Uzaklaştırıldık”..!
banner98

‘Kaybolan Günler’ adı altında başlayan yazı dizimizin 14’üncü konuğu Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı’nın genç hücum oyuncusu Ali Avcısoyu…

TOL alt yapısından yetişen, 2018-2019 sezonunda elde edilen U21 şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan ve 10 numaralı formayı giyen Ali Avcısoyu, futbolsuz geçen günlerini spor servisiyle paylaştı. Geçtiğimiz sezon A takımda forma şansı bulmaya başlayan, 5 gol atma başarısı gösteren, ayrıca KKTC U21 Milli Takımı’nda da forma giyen 21 yaşındaki Ali Avcısoyu, bakalım futbolsuz geçecek olan bu zorlu günler için ne düşünüyor?

“Saygı duyuyorum”

Türk Ocağı’nın gelecek vaat eden futbolcusu Ali Avcısoyu, “Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun aldığı karara saygı duyuyorum. Futbolsuz kalmayı hiç istemesek de ülkemizde sağlık koşullarının yeterli olmamasından ve vaka sayılarının artışından dolayı federasyonun ve kulüplerin aldığı karara saygı gösteriyorum” dedi.

“Sıkıntıyı en fazla biz futbolcular yaşayacak”

“Bu kararın hem fiziksel hem zihinsel olarak ülke futbolunu olumsuz yönden etkileyeceği kesindir” diyen genç futbolcu, “Bana göre sıkıntıyı en fazla biz futbolcular yaşayacak. Umarım yeni sezonda sakatlıklar yaşanmaz. Kulüpler açısından bakmak gerekirse maddi durum açısından zorlanan kulüplerimiz nefes aldı ve gelecek sezon için hazırlanmaya başladı diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“Hayallerimizden uzaklaştırıldık”

Türk Ocağı’nın başarılı futbolcusu Ali Avcısoyu, futbolla ilgili olarak birçok hayalinin olduğunu söyledi. “Futbolun durması, benim gibi birçok genç oyuncuyu hayallerine ulaşmasını fazlası ile etkiledi” diyen Ali, “Manevi açıdan söylemek gerekirse, genç yaşımızda elde etmek istediğimiz takımsal ve bireysel başarılardan uzak kaldık. Maddi açıdan ise birçok oyuncunun geçim kaynağı elinden alındı” şeklinde konuştu.

“Futboldan soğumak mümkün değil”

Futbol liglerinin olmamasından dolayı üzgün olduğunu dile getiren genç futbolcu, “Henüz yaşım genç. Benim gibi birçok genç oyuncunun futbolda kendine belirlediği hedefler var. Bunları başarmak istediğim için futboldan soğumam mümkün değil. Futbolun olmadığı bu dönemde bireysel antrenmanlarıma devam ediyorum. Spor salonunda çalışmaya devam ediyordum fakat spor salonlarının da kapalı olması fiziksel gelişimimi sağlama açısından beni olumsuz yönde etkiledi” diyerek sözlerini noktaladı.

Haber ve Fotoğraflar: Necmi Usal

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75