banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Albayrak: Mustafa Muhammed'i Bütün Avrupa İzleyecek..!
banner98

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Albayrak, "Kazandığımız için mutlu ve sevinçliyim. Florya'dan ayrılmadan önce hocamızla toplantı yaptık. Fatih hocamın yüzü güldüğünde, kafası rahat olduğunda her maçı alacak güçteyiz. İstediği transferleri yaptık, yüzü gülüyor. Güzel günler bizim olacak. İyi oynadık. Teknik ekibi ve futbolcuları kutluyorum. Florya'dan galibiyet için çıkmıştık. Güzel oynadık ve 3 puanı aldık. Daha çok maç var. Bu derbi ilk de değil son da değil. Bugün biz kazandık yarın başkası kazanır. Camiamıza hayırlı, uğurlu olsun." diye konuştu.

"Mustafa Muhammed '10 gol atmadan ailemi İstanbul'a getirmeyeceğim' dedi"

Karşılaşmadaki tek golün sahibi Mustafa Muhammed ile konuşan Albayrak, "Mustafa Muhammed şık ve güzel bir gol attı. Geçen hafta da gol atmıştı, iki haftada iki gol oldu. '10 gol atmadan ailemi İstanbul'a getirmeyeceğim' dedi. Ben de ona 'Çabuk gol at da aileni kavuş' dedim. Aramızda böyle bir konuşma olmuştu." ifadelerini kullandı.

"Transfer dönemi için kitap yazsam bitmez"

Transfer döneminde başkan Mustafa Cengiz ve yönetimin kendisine görev vererek güvendiğini söyleyen Albayrak, "Transfer dönemi için kitap yazsam bitmez. Sabah 7'de bütün arkadaşlarımla kendi şirketimde çalışırken Fatih hoca geldi. Bir uçak buradan bir uçak Londra'dan tuttum. Pilot arkadaşlara da 5'ten önce getirmeleri için prim verdim. 5'ten önce getirdiler, onlara da teşekkür ediyorum. Bütün yönetimdeki arkadaşlarıma, başkanıma teşekkür ediyorum. Bana yetki verdiler, güvendiler. İyi transferler yaptık. Mustafa Muhammed'i sadece Türkiye değil bütün Avrupa izleyecek." değerlendirmesinde bulundu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75