banner108
Öne Çıkanlar YDÜ arenasporkolik Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Aktunç; ‘’Kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz’’
banner98

 




           Ligde son haftalarda aldığı olumlu sonuçlarla zirveye yaklaşan başkent temsilcisi Gçömenköy’de gözler bu hafta oynanacak olan Yeni Boğaziçi maçına çevrildi. Bu önemli karşılaşma öncesinde Göçmenköy Teknik Direktörü Nazım Aktunç’un görüşlerini aldık.

 

‘’Kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz’’

Yeni Boğaziçi maçı öncesi spor servisine görüşlerini aktaran genç teknik adam Nazım Aktunç; ‘’Çok zor bir maçın bizi beklediğini söyleyebilirim. Kırmızı Grup’ta hiçbir maçın sonucunun önceden kestirilemeyeceğini düşünüyorum. Yeni Boğaziçi ligin en güçlü takımlarından biri, kaliteli bir kadroları ve çok iyi bir hocaları var. Güzel ve tempolu bir maç olacağını düşünüyorum. İyi oyunumuzu sürdürerek kazanmak ve çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Dostça ve centilmence bir maç olmasını temenni ediyorum.

Son olarak da ligin en zor maçlarının oynandığı bu dönemde tüm Göçmenköy taraftarlarını bizleri desteklemek için Pazar günü Göçmenköy Stadı’na davet ediyorum’’ şeklinde konuştu.

 

HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75