banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Aktaş; ‘’Ülkü Yurdu’nu laik olduğu yere çıkaracağız’’
banner98

 





         Gözler yarın başkentte oynanacak olan Baf Ülkü Yurdu-Denizli playoff final karşılaşmasında olacak. Tarihinde ilk kez Süper Lige bu kadar çok yaklaşan Denizli ile 13 yıldır Süper Lig hasreti çeken Baf Ülkü Yurdu kozlarını yarın Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda paylaşacak. Bu önemli karşılaşmada Osman Özpaşa düdük çalacak ve maç saat 16.30’da başlayacak.

‘’Ülkü Yurdu’nu laik olduğu yere çıkaracağız’’

Bu önemli final öncesi görüşlerini aktaran Baf Ülkü Yurdu futbolcusu Osman Aktaş, ‘’13 yıl aradan sonra camiamız Süper Lige yükselmenin heyecanı içerisinde. Eğer sahada kendimiz gibi oynarsak, kazanacağımızı düşünüyorum. Benim sezon başında buraya gelme amacım takımı bir üst lige çıkarmaktı. Bunu başarmaya sadece 90 dakika kaldı. Bunun bilincindeyiz. Allahın da izni ile Baf Ülkü Yurdu’nu laik olduğu yere çıkaracağız. Takımımızın havası çok iyi durumda. Camia olarak herkes bu maça odaklandı. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Takım 13.sıradayken bile maçlara gelip bize destek verdiler, yarın da tribünleri dolduracaklarından şüphem yok. Kazanıp, Süper Lig hasretine son vereceğiz’’ şeklinde konuştu.

HABER: NECMİ USAL

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75