banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Binatlı YDÜ Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Aksaka’dan Duygusal Veda..!
banner98

Aksaka’nın Açıklaması Şöyle;

Yaklaşık bir aydır başında bulunduğum Kıbrıs Süper ligi takımlarından Larnaka Gençler Birliği kulübünden KTFF’nin bana sadece üç hafta çalışma izni vermesinden dolayı istemeyerek ve çok üzgün bir şekilde ayrılmak zorunda kaldım.

Kulübün yeni teknik direktör olarak düşündüğü ve prensipte anlaştığı değerli meslektaşım Salih Sakalı hoca ile sözleşme yapacağından özel izinle son kez deplasmandaki Kaymaklı maçında takımımla sahaya ben çıktım.

Bu çocuklara inanılmaz kanım ısındı. Üç hafta gibi kısa bir sürede gerek fiziksel gerekse mental olarak iyi durumda değillerdi. Yaşları Çizyo’yu saymazsak 21-22 ortalamasında ve algılama, kavraması yüksek olan bu genç adam gibi adamlarla müthiş bir ay geçirdim. Sayımız sınırlıydı ve birinci kalecimiz Ali yönetimle girdiği anlamsız polemik sonrası futbolu bırakması ile tek kalecimiz Tolga ile devam ettik ve çokta memnun kaldım.

Görevi bırakacağım kararını onlara idmanda ilettiğimde duygusal anlar yaşandı. Aslanlarımı çok sevdim. Umarım birçoğuyla yollarımız bir gün kesişecektir.

Bu anlattıklarım 68-110 olan alanımızla alakalıydı. İşin insanı yani en önemli bölümüne gelelim. İlk teklif aldığımda kafamda birçok soru işaretiyle uçaktan indim. Geçen her gün bu şirin ada ülkesinin nüfusu, küçük yüreği büyük olan başta Rıfat başkanıma, İlker başkanıma, geldiğimden beri ilgi alakalarından dolayı Birol abime, çok değerli dostum meslektaşlarım Lütfü Köksal hocama, çok iyi kaleci antrenörü olan Can hocama ve isimlerini yazamadığım birçok dost kazandırdığı için bu güzel ülkeye müteşekkirim.

Hoşçakalın. Başarılar İskele…

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75