banner108
Öne Çıkanlar Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Mahmut
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Akova’da Ogan gitti, Özçalışkan geldi..!
banner98




Ligde geride kalan dört haftada galibiyet alamayan Akova Vuda Türk Çiftçiler Birliği başkanı Sermen Vudalı, yönetimi, teknik direktör Ahmet Ogan ile dün akşam yaptığı toplantı sonrasında karşılıklı anlaşarak yolları ayırdı.

Geç vakide kadar süren toplantıda kötü gidişin nedenleri masaya yatırılarak gerekli değerlendirmeler yapıldıktan sonra takımın önünün açılması ve yeni bir hava gelmesi adına teknik direktör Ahmet Ogan görevinden ayrıldı. 

Akova Vuda Türk Çiftçiler Birliği Spor Kulübü başkanı Sermen Vudalı, teknik direktör Ahmet Ogan ile anlaşarak yolları ayırdıklarını belirterek takımın başına geçen yılda takımda görev yapan teknik direktör Ali Özçalışkan ile yola devam edeceklerini açıkladı.

Ali Özçalışkan Antrenmana Çıktı

Akova Vuda Türk Çiftçiler Birliği Spor Kulübü’nde göreve getirilen teknik direktör Ali Özçalışkan, takımla birlikte ilk antrenmanı bugün gerçekleştirdi. 21 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Lapta ile karşılaşacak olan Akova’da çalışmalar sürerken, son taktik çalışma 19 Ekim Perşembe günün yapılarak hazırlıklar tamamlanacak. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75