banner108
Öne Çıkanlar Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0) Soyer Hacıganimler PlayOffta..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Akova, Özpaşa'ya Ateş Püskürüyor..!
banner98

Akova Başkanı Cengiz Ozaner bugün bir basın açıklaması yaptı. Ozaner’in “Akova-Vuda şamar oğlanı değildir” başlığı ile yaptığı açıklama şöyle:

“Dün oynanan Akova-Vuda – Dumlupınar denk kuvvetlerin mücadelesinde ve centilmence geçmiş olmasına rağmen orta hakem Osman Özpaşa maça gölge düşürmüştü.

Kimlere hizmet ettiği merak konusudur. Takımlar büyük maddiyat ve emek harcayarak bu ligde müsabakalara çıkmaktadır. Dolayısıyla alın terinin çalınmasını da hazmedemeyecek kadar onurlu insanlarız.

Maç içerisindeki ince dokunuşlar ve verilmeyen üç penaltı pozisyonu ile maça damgasını vurmuştur.”

“Ömrünü futbola adayan her futbolcu hem başkanlık yapmış olarak 7 yıl sonra tekrar geldiğim bu dönemde de hala hakem dokunuşlarının devam ettiğini görmekten utanç duyuyorum.

Süper Lig hedefi koyduktan sonra yaşadığımız puan kayıpları manidardır.

Mesarya’nın küçük bu köyünü Süper Lig’de istemiyorlarsa söylesinler bilelim. Emek ve alın terimizin çalınması ağrımıza gidiyor.”

“Lefkoşa bizi istemiyorsa biz de Mesarya’da otururuz. Bir farkındalık olarak bu haftaki maçımıza yedek ağırlıklı ve gençler ile çıkacağız. Tüm spor kulüplerimize başarılar dileriz.”

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75