banner108
Öne Çıkanlar Yalova Bitirdi.. (31) DAÜ basın toplantısı yapıldı Hataya bu kez kaybettik: 64-78 Kemal ve Devrim çalışıyor Kansız ve Çetine Tam Destek..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Akova maçlara start veriyor..!
banner98




1.hazırlık dönemi çalışmalarına 20 Temmuz tarihinde teknik direktör Ahmet Ogan, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman nezaretinde başlayan Akova’da çalışmalar tüm sürati ile devam ederken, hazırlık maçlarına bugün başlıyor.  

 

Saha konusunda sıkıntı yaşayan Akova göçmen kuşlar gibi saha saha dolaşıyor. Sezon çalışmalarına Bedis ormanında başlayan Akova, Maraş sentetik sahasında, Vadili 14 Ağustos tadında devam ediyor. Kamp döneminde kadar Balıkesir Sentetik ve Doğu Akdeniz Üniversitesi sahalarında çalışmalarını sürdürmeyi planlayan Akova tüm bu olumsuzluklara rağmen çalışmalara ara verilmeden ve istenilen düzeyde devam ediyor.

 

Akova’da transfer çalışmaları teknik direktör Ahmet Ogan’ın verdiği rapor doğrultusunda yönetim tarafından sürdürülürken, Ogün Dursun ile Salih Kaplan’a imza attıran Akova yönetimi bazı futbolcular ile anlaşma noktasına geldi.

 

Hazırlık Maçları

 

Yeni sezon hazırlıklarını haftada 6 antrenman ile yoğun bir şekilde sürdüren Akova’da 19 günlük çalışmaların ardından ilk hazırlık maçını Esentepe ile oynuyor. 11 Ağustos Cuma (bugün) 1.lig ekiplerinden Esentepe ile Erdal Barut stadında karşılaşacak olan Akova, ikinci hazırlık maçında 15 Ağustos Salı günü süper lig ekiplerinden Türk Ocağı ile Pia Bella stadında karşı karşıya gelecek.

 

Resmi Açılış

 

20 Temmuz’da yeni sezon çalışmalarına başlayan ve haftanın altı günü yoğun bir şekilde antrenman yapan yeşil kırmızılı ekip Akova, 25 Ağustos Cuma günü resmi sezon açılışı gerçekleştirecek.

 

Kamp

 

Akova’da 26-30 Ağustos tarihleri arasında Girne’de kamp yaparak çalışmalarına devam edecek. Beş günlük kamp süresinde yedi antrenman, Girne Halk Evi ve Gençler Birliği ile iki de hazırlık karşılaşması oynayacak olan Akova, 1-4 Eylül tarihleri arasını izinli geçirecek olan futbolcuları bayram dolayısı ile Aileler ile tatil yapma imkanı bulacak.  

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75