banner108
Öne Çıkanlar Girne arenasporkolik Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Akova için imzalar atıldı..!
banner98
 



Yeni Boğaziçi Belediyesinin desteği ile hem spora katkıda bulunmak hem de gençleri spora yönlendirmek adına sentetik çim saha projesini hayata geçirilmeye başlamasından oldukça mutluluk duyan Yeni Boğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir, seçim öncesi vaatlerinde Akova da sosyal amaçlı tesisleri kurmak olduğunu hatırlatarak, vatandaşların isteği üzerine önceliği TC Büyükelçiliği tarafından Belediyeler alt yapısından finanse edilen 1.5 Milyon TL maliyetinde olan sentetik çim saha projesine yönelttiklerini belirtti.

2017’ye kadar verdiği sözleri yerine getirmeye çalışacağının altını çizen Yeni Boğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir, birinci etapta Sentetik çim sahanın maliyetinin 450 Bin TL’lik kısmının TC Büyükelçiliği tarafından Belediyeler alt yapısından finanse edildiğini, ikinci etapta da Spor Bakanlığı tarafından ihaleye çıkılarak finanse edileceğini sözlerine ekledi. 



Gerçekleştirilecek Proje hakkında açıklamada bulunan Akova Spor kulübü Başkanı Sermen Vudalı ilk etapta TC Büyük Elçiliğinin finansal desteği ve daha sonra Spor Bakanlığının ihalesi sonucunda sağlanacak destekle tamamlanacak olan Sentetik çim saha projesinin tüm Akova halkına, özellikle gençlerin sosyalleşmesi ve okul sporlarının gerçekleştirilmesi için önemli bir proje olduğunu, Akova ve bölge halkına büyük imkânlar sağlayacağı için bu projeden dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. 


Oral İnşaat Direktörü Olsan Oral da kısa bir açıklamada bulunarak “ Gençliğe ve bölge halkına faydası olacak olan bu projeyi, proje teknik detay ve şartnamesi doğrultusunda belirlenen zamanda tamamlamak için elimizden geleni yapacağız. Dedi. 

Yapılan kısa açıklamaların ardından Sentetik Çim Saha Projesinin imzaları Yeni Boğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir, Akova Spor Kulübü Başkanı Sermen Vudalı ve Oral İnşaat Direktörü Olsan Oral’ın sözleşmeyi imzalaması ile projeye ilk adım atıldı.


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75