banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MAĞUSA TÜRK GÜCÜ - YENİ BOĞAZİÇİ : (4-0) İskele Şampiyonluk yürüyüşünde..!(2-1) Kazanmak istiyorlar Ralli
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Akova Çalışmalara Başladı..!
banner98





1.hazırlık dönemi çalışmalarına teknik direktör Ahmet Ogan, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman nezaretinde başlayan Akova’da 14 futbolcu ilk çalışmaya katılırken, izinli olan Cemil Avvad, Hasan Göray, Koray Keleş, Oğuzhan Duran, Sevban Alıcı katılmadı.



Yeniz sezonu ilk çalışmasına başkan Sermen Vudalı ve yöneticiler de katılarak yerinde izledi. Yeni sezon çalışmalarına çok yoğun bir şekilde hazırlanacak olan Akova’da mevcut kadroya yapılacak olan takviyeler için transfer çalışmaları teknik direktör Ahmet Ogan’ın verdiği rapor doğrultusunda yönetim tarafından sürdürülürken, bazı futbolcular ile anlaşma noktasına gelindi.



Resmi sezon açılışı Ağustos başı yapmayı planlayan kırmızı yeşilli ekip Akova’da ilk hazırlık maçı 11 Ağustos’da 1.lig ekiplerinden Esentepe ile başlayacak. 1.hazırlık dönemini 24 Ağustos’da tamamlayacak olan Akova 26-30 Ağustos tarihleri arasında Girne’de kamp yapmak için çalışma başlatıldı.



Akova kulüp başkanı Sermen Vudalı, yeni sezonun camialarına hayırlı olması temennisinde bulunurken, yeni sezonda zorlu bir sürecin kendilerini beklediğini, sahanın tamamlamasına kadar sıkıntılı bir sürecin daha yaşanacağını belirterek, yeni sezonda hedefleri doğrultusunda çok çalışarak istenilen noktaya geleceklerini söyledi. Mevcut oyuncu grubu ile birlikte yapılacak olan transferleri ile çok daha güçlü ve derin bir kadro yapısına sahip olarak yollarına devam edeceklerini belirten Vudalı, yeni sezonda sakatlıksız, başarılı bir sezon olmasını tüm takımlara başarılar diledi.


Akova teknik direktörü Ahmet Ogan ise yeni sezon yönelik çalışmalarına başladıklarını belirterek birinci etap çalışmaları haftada 6 antrenman ile yoğun bir şekilde sürdürüleceğini belirtti. Resmi sezon açılışını Ağustos ayının ilk haftasında yapmayı planladıklarını belirten Ahmet Ogan, hazırlık maçlarına Esentepe maçı ile başlayacaklarını, 26-30 Ağustos tarihleri arasında yurt içi kamp yapmayı planladıklarını söyledi.



İlk kez 1.lig 16 takımlı 30 hafta gibi uzun bir lig maratonu olacağına vurgu yapan teknik direktör Ahmet Ogan, yeni sezonda hedeflerinin ilk beş olduğunun altını çizdi. Mevcut kadro yapısına yapmayı planladıkları transferleri ile geniş bir kadro yapısı oluşturarak, koymuş oldukları hedef için de çok çalışarak ulaşmak istediklerini belirten Ahmet Ogan, ülke için anlamlı ve tarihi bir gün olan 20 Temmuz’da sezon çalışmalarına başladıklarını, ligin sonu da Akova için tarihi ve anlamlı bir gün olması için var güçleri ile çalışacaklarını söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75