banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Akova, Boğaz’da boğuldu..! (3-0)
banner98




YER: Yeni Boğaziçi Osman Ergün Mehmet Stadı
Hakemkler: İhsan Payas, Ferhat Tuna, Halil Erdem Canaloğlu
Yeni Boğaziçi: Ersoy, Adem, Ali, Hüseyin, Mehmet Göreli, Ahmet, Ramadan, Mehmet Çağakan, Tugay, İbrahim, Talat
Akova: Derviş, Kamil, Ahmet, Hüseyin, İrfan, Berhan, Hasan, Cemil, Hasan Aktaş, Aşkın, Hasan Göray
Goller: Dk 6 Ahmet, Dk 66, 86 Ramadan (Yeni Boğaziçi)


K-Pet Birinci Lig Kırmızı Grup 11. Hafta mücadelesinde Yeni Boğaziçi, Osman Ergün Mehmet Stadında konuk ettiği Akova’yı Ahmet ve Ramadan’ın kaydettiği 2golle 3-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapadı.

Dakika 7 Çağakan güzel bir pas ile Ramazan Ağdaç içeriye kesti. Ahmet Yalçın müsait pozisyonda golünü attı ve Yeni Boğaziçi 1-0 öne geçti.


Dakika 10 İrfan Boşnak topu kaleye vurdu. Kaleci Ersoy kurtardı. Dönen topu Kamil Ergenekon gol attı. Fakat ofsayt gerekçesiyle gol iptal oldu.

Dakika 49 Ramadan kaleci Derviş ile karşı karşıya kaldı. Şutunu vurdu. Kaleci Derviş mükemmel bir kurtarış yaptı.

Dakika 60 Kamil Ergenekon güzel bir pas ile Cemil Awwad'ı kaleci ile karşı karşıya kaldı fakat kaleci Ersoy güzel bir kurtarış yaptı.


Dakika 61 Hasan Göray sol çaprazdan güzel bir plase vuruşla kaleye yolladı. Kaleci Ersoy güzel bir kurtarış yaptı.

Dakika 64 Berhan Çelme ara pasında Cemil Awwad'ı kaleci ile karşı karşıya kaldı. Şutunu vurdu kaleci Ersoy kritik bir kurtarış yaptı.

Dakika 68 Kamil Ergenekon kornerden yaptığı ortada İrfan Boşnak boşta kafa vuruşunu yaptı. Top direğin üstünden dışarı çıktı.


Dakika 70 Osman Çobanoğlu sağ kanattan ceza sahasına kesti. Berhan vurdu. kaleci Ersoy yine güzel biz kurtarış yaptı.

Dakika 72 Mehmet Göreli kaleci Derviş ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunu yaptı. Kaleci Derviş mükemmel bir kurtarış yaptı.

Dakika 73 Mehmet Göreli ortasını yaptı. Ramadan Ağdaç güzel bir vuruş ile topu ağlara gönderdi ve skor 2-0 oldu.

Dakika 74 Ahmet Arıtaş topsuz alanda Hüseyin Genel'e yumruk vurdu. Maçın 4. Hakemi pozisyonu gördü ve Maçın hakemi İhsan Payas’ı uyardı. İhsan Payas,  Ahmet Arıtaş'a direk kırmızı kart gösterdi.

Dakika 88 Hasan Aktaş sağ kanattan yaptığı ortaya İrfan Boşnak yükseldi ve Kafasını vurdu. Top direkten oyuna geri döndü.

Dakika 89 Adem 'in ara pasında Ramadan kaleci ile karşı karşıya kaldı. Güzel bir vuruşla skoru 3-0 yaptı ve karşılaşma bu skorla sona erdi.


Yeni Boğaziçi aldığı bu galibiyetle puanını 16 yaparken Akova 17 puanda kaldı. Yeni Boğaziçi 12. Hafta mücadelesinde deplasmanda başkent ekibi Göçmenköy’e konuk olurken Akova ise kendi sahasında Mesarya’yı ağırlayacak.

 

Haber ve Fotolar : Halil Esen

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75