banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Akova Bitti Demeden, Mehmetçik'i Bitirdi..! (1-2)
banner98

 




Yer: Mehmetçik Stadı

Hakemler: Osman Özpaşa, Halil Erdem Canaloğlu, Yusuf Bakar

Kaya Mehmetçik: Cengiz Arapbayram, Ugurcan Başayak, Çagrı Sarpoglu, Murat Abuzek, Barış Dag, Mustafa İnanc, Barkın Köse, Halil Türen, Feridun Sungur, Mahmut Amasyalı, Süleyman Dayı ( Mustafa Alp dk 75) (Enver Aydınsoy dk 68) ( Emir Yıldız dk 29)

Akova: Dervis Osum, Jafrey Makoti, Süleyman Türker, Eray Vudalı, İrfan Boşnak, Berhan Celme, Aşkın Kavaklı, George Louka, Salih Kaplan, Phılıppos Vakhos, Hüseyin Özbilen, (Ali İmam dk 57) (Cemil Awwad dk 45) (Hasan Ankaralı 63)

Goller: 14 dk Mahmut Amasyalı, 85 dk İrfan Boşnak, 90 dk Cemil Awwad

 

K-Pet Birinci Lig’de Akova 1-0 geriye düştüğü maçta, Kaya Mehmetçik’i, son 5 dakikada bulduğu gollerle 2-1 mağlup ederek hayati bir galibiyete imza attı. Kaya Mehmetçik ise bu mağlubiyetle ligde kalma şansını mucizelere bıraktı.

10.dakikada Akova adına kazanılan frikik atışını Jefrey kullandı ve şutu üst direkten oyun alanına geri döndü.

14. dakikada sağ kanattan gelişen Kaya Mehmetçik atağında Mahmut’un şutunda top ağlarla buluştu ve skor 1-0 oldu ve devrede bu skorla tamamlandı.

2. yarıda baskısını arttıran Akova takımı bulduğu fırsatları değerlendiremedi .

Pes etmeyen Akova 85.dakikada gelişen atağında Aşkın’ın ortasında İrfan’ın kafa vurusu ile skora 1-1’lik eşitlik getirdi.

90.dakikada gelişen bir başka Akova atağında kazanılan serbest vuruşta topun başına Cemil Awwad geçti ve harika bir frikik golüne imza atarak takımını deplasmanda 2-1 öne geçirdi ve maçta bu skorla sona erdi.

 

Haber ve Fotolar : Beyda Dündar - Halil Esen

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75