banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Akova Başladı, Değirmenlik Bitirdi..! (2-2)
banner98
 



YER: Yeni Boğaziçi Osman Ergün Mehmet Stadı    
HAKEMLER: Hasan Eriş, Hakan Ünal, Özal Çağlayan   
AKOVA: Derviş, Aşkın(dk.21 Olgun), Louka, Zeki, Salih, Osman(dk.70 Yılmaz), Berhan, Hasan Ankaralı(dk.62 Hüseyin Özbilen), Koray, Eray, İrfan
DEĞİRMENLİK: Mustafa, Yusuf, Özner, Ferda(dk.46 Gencali), Fehim, Hasan Mercan, Erdoğan, Philippos(dk.70 Osman Şah), Hüseyin Keleş(dk.82 Halit), Celal, Adem                                                     
GOLLER: Dk. 5 Eray, Dk.17 İrfan (Akova) Dk.42 Celal, Dk.83 Gencali (Değirmenlik)                          
SARI KARTLAR: Dk.22 Olgun, Dk.45 Eray, Dk.90 Derviş, Dk. 90+1 Berhan (Akova), Dk.56 Hasan Mercan (Değirmenlik)   
KIRMIZI KART: Dk.55 Eray (Akova)



Karşılaşmanın hakemi Hasan Eriş her iki takım aleyhine verdiği karalar ile büyük tepki toplarken, Akova 2 farklı öne geçtiği maçta Eray’ın kırmızı kartı ile maçın 35 dakikalık bölümünü 10 kişi oynamak zorunda kaldı.  



Akova takımı maça adeta gol ile başladı. 5. Dakika da gelişen Akova atağında Osman’ın sağ kanattan sert içeriye kestiği topa gelişine aynı şekilde sert vuran Eray’ın şutu ağlarla buluştu. (1-0)



17. dakikada Akova farkı 2’ye çıkardı. Bu dakikada gelişen atakta sol kanatta topla hareketlenen Koray’ın mükemmel ortasında, İrfan’ın müthiş kafa vuruşu ağlara gidince Akova maçta 2 farklı üstünlüğü sağladı. (2-0)



42. dakikada konuk ekip Değirmenlik farkı1’e indirdi. Bu dakikada organize paslar ile Akova ceza sahasına giren Değirmenlik takımında topla buluşan Celal, uzaktan sert bir şut çıkardı, Akova kalecisi Derviş’in müdahalesine rağmen top ağlara gitti. (2-1)  



83. dakikada Değirmenlik takımı beraberliği yakaladı. Bu dakikada Akova ceza sahası dışında topla buluşan Celal, Berhan’ın müdahalesi ile yerde kalınca hakem frikiği verdi. Topun başına geçen Gencali mükemmel bir plase ile topu ağlara gönderdi ve skora denge getirdi. (2-2)



90. dakikada Özner sağ kanattan bindiren Hasan Mercan’a topu atmak istedi. Top ceza sahasındaki Koray’ın eline çarptı. Değirmenlik futbolcuları ve teknik heyeti penaltı beklerken maçın hakemi Hasan Eriş yardımcısı Özal Çağlayan ile göz göze geldikten sonra devam kararı aldı ve Değirmenlik cephesinden büyük tepki topladı.



Akabinde gelişen Akova kontra atağında bu kez Fehim, İrfan’ı ceza sahası içerisinde düşürdü. Maçın hakemi bu pozisyona da devam deyince bu kez Akova cephesi maçın hakemi Hasan Eriş’e yoğun itirazda bulundu.



Karşılaşmada başka pozisyon olmayınca Akova ile Değirmenlik 2-2 berabere kaldı.


HABER VE FOTOLAR: ALİ ELMAS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75