banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan Yalova
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Akova, Ahmet Ogan’a emanet..!
banner98

 



Bugün akşamüzeri bir ayara gelen taraflar yapılan görüşmelerin ardından her konuda anlaşmaya vararak teknik direktör Ahmet Ogan’ı göreve getirdi.

Yeni sezonda 1.ligde mücadele edecek olan Akova Sermen Vudalı başkanlığında çalışmalara belirledikleri teknik direktör Ahmet Ogan’ın verdiği rapor doğrultusunda başlıyor.

Akova’nın yeni teknik direktörü Ahmet Ogan, yeni takım, yeni heyecanlar diyerek başladığı konuşmasında kendisine duyulan inanç ve güvenden dolayı başkan Sermen Vudalı’ya ve yönetime teşekkür etti. ,

Geçtiğimiz sezon tarihinde ilk kez 1.ligde mücadele eden Akova’nın lig adına deneyim kazandığını belirten Ahmet Ogan, yeni sezon 1.ligin ilk kez 16 takımlı 30 haftalık uzun bir maraton olacağına dikkat çekti.

Takımın mevcut kadrosuna yapmayı düşündükleri takviyeler ile daha güçlü bir kadro yapısı oluşturmak istediklerini söyleyen teknik direktör Ahmet Ogan, yeni sezon çalışmalarına 20 Temmuz Perşembe günü başlamayı planladıklarını sözlerine ekledi.

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75